Libnet.ro
UNICEF

18:00

China: Un robot, folosit pentru efectuarea testelor Covid

Hotnews Hotnews,
 China: Un robot, folosit pentru efectuarea testelor Covid

Spune ahhh: un oras din nord-estul Chinei a folosit miercuri un robot pentru prima data pentru a efectua testele Covid-19, ca parte a unei campanii masive de screening dupa cateva cazuri descoperite, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

IOHANNIS: Nu cred ca este o idee buna ca certificatul de vaccinare sa fie folosit pentru circulatia europenilor

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astazi ca nu considera o idee buna posibilitatea ca certificatul de vaccinare anti-COVID-19 sa fie folosit pentru o circulatie mai usoara a cetatenilor europeni, aratand ca astfel s-ar crea un cadru de discriminare.

Vaccinul Sputnik V, aprobat pentru imunizarea impotriva COVID-19 a populatiei din Fasia Gaza si Cisiordania

Vaccinul Sputnik V va fi folosit pentru imunizarea cetatenilor din Fasia Gaza si Cisiordania, dupa ce, luni, Autoritatea Palestiniana a aprobat de urgenta folosirea serului produs de Rusia. Dozele de.

Disneyland va deveni centru pentru vaccinarea anti-COVID-19 in comitatul Orange, California

Parcul de distractii Disneyland, detinut de Walt Disney Co, care a ramas inchis pentru public din luna martie, va fi primul mare centru pentru vaccinare anti-COVID-19 din comitatul Orange, California, au anuntat luni seara oficiali guvernamentali.

Sfaturi pentru efectuarea testarii Covid-19 la GRAL Medical

Persoanele care au intrat in contact cu un bolnav testat pozitiv pentru SARS-COV-2, cele care au simptome sau cele care considera ca ar fi putut lua virusul de undeva, pot face un test RT PCR, cu eliberarea rezultatului in cel mult 48 de ore, in centrele medicale GRAL, conform detaliilor de mai jos.

AstraZeneca a cerut Agentiei Europene a Medicamentului aprobarea pentru vaccinul impotriva COVID-19

Agentia Europeana a Medicamentului a primit marti solicitarea de aprobare a vaccinului impotriva Covid-19, produs de compania AstraZeneca si de Universitatea Oxford, relateaza Reuters. Al.

Antreprenorii, pregatiti pentru vaccinarea anti-Covid

Vaccinul anti-Covid19 este optional si nu poate fi subiect de discriminare, a afirmat, ieri, Daniel Mischie, presedintele HORA, care a adresat un apel catre cetateni sa se vaccineze, pentru ca societatea romaneasca sa revina la normal si pentru ca industria ospitalitatii din tara noastra sa isi reia activitatea la parametri optimi.

RADU LUPESCU, MEDIC ROMAN DECORAT DE MACRON PENTRU LUPTA ANTI-COVID: in brutarii industriale toate produsele trebuie ambalate

In brutarii industriale toate produsele de panificatie trebuie ambalate, iar in cele artizanale vanzatoarea ar trebui sa poarte manusi pentru a servi si a evita atingerea painii, potrivit medicului roman Radu Lupescu, presedintele Asociatiei medicilor din clinica Rhena de la Strasbourg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )