Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reactia unui antrenor, dupa ce unul dintre cei mai importanti jucatori a plecat in timpul meciului

Antena3 Antena3,
Reactia unui antrenor, dupa ce unul dintre cei mai importanti jucatori a plecat in timpul meciului

Antrenorul unei echipe de baschet, din Brazilia, a fost intrebat de catre jurnalisti, intr-o conferinta de presa, ce crede despre faptul ca unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei a plecat. continuă pe Antena3

Anunt trist din sport! Unul dintre cei mai influenti jucatori de rugby romani s-a stins din viata (FOTO)

Veste socanta pentru iubitorii de sport! Viorel Morariu, fost rugbyst, antrenor si presedinte al Federeatiei Romane s-a atins din viata marti dimineata, la varsta de 85 de ani. Acesta se poate la.

Cum verifici daca pestele cumparat este proaspat. Sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuti blogeri culinari din Romania

Aradeanul Cristian Borod are unul dintre cele mai cunoscute bloguri culinare din Romania. Nascut dintr-o joaca, bucatarmaniac. ro prezinta retete, dar si sfaturi practice pentru bucatarie. Cum stim daca pestele este proaspat este un exemplu.

Unul dintre apropiatii lui Gabriel Oprea face dezvaluiri despre infiintarea UNPR: A fost creata cu ajutorul fostului adjunct al SRI

Unul dintre apropiatii lui Gabriel Oprea face dezvaluiri despre infiintarea UNPR. Catalin Chereches, unul dintre cei care au pus umarul la formarea partidului, sustine ca formatiunea politica a.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la Bistrita

Incepand din acest an, Bistrita va avea doua centre comerciale, in partea de sus a orasului. in spatele unui proiect se afla Mitiska Reim, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii din Europa, care se pregateste sa investeasca in urmatorii ani nu mai putin de doua miliarde de euro in centre comerciale.

Peste 900 de someri si-au gasit un loc de munca. Cei mai multi sunt barbati si provin din mediul rural

Peste 900 de someri si-au gasit un loc de munca in primele luni ale anului, cei mai multi dintre acestia fiind barbati.

Una dintre cele mai indragite actrite ale lumii, diagnosticata cu cancer. Vrea sa le arate tuturor ca va invinge boala. Moarte, aseaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere (VIDEO)

Edith Gonzalez 52 de ani), una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite de telenovele din lume, a socat fanii cu vestea ca a fost diagnosticata cu o boala foarte grava. Dupa o serie de analize,.

Sfarsit cumplit pentru un barbat din Dambovita: S-a inecat in helesteul unui vecin dupa ce i s-a facut rau

Sfarsit cumplit pentru un barbat de 32 de ani din Dambovita. Acesta s-a inecat in helesteul unui vecin dupa ce i s-a facut rau. Proprietarul helesteului a povestit ca barbatul a mers.

FOTO Cei mai iscusiti elevi au fost premiati la Concursurile Scolare pe Calificari Profesionale

Pe 19 mai au fost desemnati cei mai buni elevi bucatari, coafori, coafori stilisti, frizeri, cosmeticieni, ospatari si mecanici auto la Concursurile Scolare pe Calificari Profesionale organizate de Fundatia invatamantului Preuniversitar al Cooperatiilor Mestesugaresti Spiru Haret.

AFI Europe extinde mallul din Cotroceni, iar suprafata inchiriabila va ajunge la 90.000 mp. Israelienii pregatesc constructia unui nou centru comercial si a primului proiect rezidential din Romania

AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari prezenti pe piata din Romania, va finaliza in curand extinderea mall-ului din Cotroceni AFI Palace Cotroceni) cu o suprafata de 6. 500 mp, cea mai mare parte din suprafata urmand sa fie.

Reactia premierului Grindeanu, dupa explozia de pe Manchester Arena, soldata cu moartea a 19 persoane si ranirea altor 50

Toate gandurile noastre se indreapta catre familiile celor care si-au pierdut viata si catre cei raniti in urma exploziei din Manchester. Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu autoritatile britanice, pentru a afla daca sunt romani printre victime. Numarul de urgenta al misiunii diplomatice este 0044 7738716335.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )