Libnet.ro
UNICEF

12:45

Chiriches, votat din nou masiv omul meciului pentru Tottenham

Online Sport Online Sport,
Chiriches, votat din nou masiv omul meciului pentru Tottenham

Chiriches, votat din nou masiv omul meciului pentru Tottenham . continuă pe Online Sport

Vesti proaste despre starea lui Mihai Campineanu. Artistul a fost intubat din nou

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou. Artistul nu poate respira singur, informeaza Mediafax. Potrivit.

Liderul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost intubat din nou

Starea de sanatate a liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu s-a inrautatit. Artistul a fost intubat din nou, dupa ce miercuri fusese deconectat de la aparate. Medicii care il ingrijesc.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, INTUBAT din nou.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost, din nou, intubat de catre medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. Totodata, Campineanu .

Franta a cerut din nou explicatii Statelor Unite, in timp ce Mexic a anuntat o ancheta cu privire la spionajul american

Parisul a cerut din nou, marti, explicatii din partea Washingtonului in legatura cu vastul program de spionaj al NSA, in timp ce Mexicul a anuntat o ancheta exhaustiva, dar si convocarea ambasadorului.

Facebook permite din nou postarea clipurilor violente, atat timp cand sunt condamnate

Facebook permite din nou utilizatorilor sai sa posteze filmulete violente, precum decapitarea unor persoane, ridicand astfel o regula implementata la inceputul anului, privind continutul violent. Cea mai mare re.

Din nou vesti proaste pentru Michi. Muzicianul a fost reconectat la aparate

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara au fost nevoiti sa il sedeze si sa il recoenteze la aparate pe Mihai Campineanu.

Din nou vesti proaste pentru Michi de la Suie Paparude. Muzicianul a fost reconectat la aparate

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara au fost nevoiti sa il sedeze si sa il reconecteze la aparate pe Mihai Campineanu, component al trupei Suie Paparude, cunoscut publicului drept Michi.

Caru cu Vedete: Antonia vorbeste pentru prima data despre divortul e Vincenzo: Trec printr-o perioada mai grea. Ma vad din nou mireasa; Ce spune Mara Banica despre filmuletul in care face sex oral; Mariana Moculescu a plecat in Austria sa faca videochat

Gabi Cristea o sa fie distrusa cand o sa afle ca noul ei iubit are o relatie de ani buni, iar prietena e gravida. Nici nu se declara bine peste tot la inceput. Motivele incredibile pentru care Delia nu vrea sa devina mamica. Toata lumea se intreaba de ce tot amana Delia momentul in care sa devina mamica.

Dumitru Dragomir candideaza din nou la presedintia LPF. Cate mandate are pana acum.

Dumitru Dragomir si-a anuntat oficial, miercuri, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o noua candidatura la presedintia LPF, alegerile fiind programate in cadrul Adunarii Generale din 14 noiembrie, potrivit Mediafax. Mai concurez cel putin pentru o legislatura. Deocamdata nu am contracandidat, dar nu ma tem de nimeni, a declarat la finalul sedintei, Dumitru Dragomir. El ar putea fi reales in fruntea Ligii pentru a patra oara. Dumitru Dragomir a fost ales .

Delegatia FMI, din nou la Bucuresti: Marti sunt programate intalniri la Ministerul Finantelor si BNR

Expertii Fondului Monetar International au ajuns, marti, la Bucuresti, pentru o prima evaluare a noului acord de finantare. Delegatia FMI va discuta, marti, cu ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )