Libnet.ro
UNICEF

18:15

Christina Aguilera a dezvaluit tracklist-ul noului album Lotus |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Christina Aguilera a dezvaluit tracklist-ul noului album Lotus |VIDEO

Dupa ce in urma cu cateva zile a dezvaluit coperta noului album pe care apare aproape goala, Christina Aguilera a facut public tracklist-ul noului album Lotus, care va ajunge pe rafturile magazinelor pe 13 noiembrie. Titlul albumului: Lotus, reprezinta o floare care nu moare niciodata si care creste in conditii grele si inca prospera, a [. continuă pe Devorator Monden

Christina Aguilera: Pe scena imi asum sexualitatea, acasa rolul de mama

Este criticata pentru kilogramele in plus, insa Christina Aguilera este mandra de formele ei si o spune.

Nicki Minaj a dezvaluit coperta noului album Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up

Nicki Minaj re)lanseaza pe 19 noiembrie albumul Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up, iar astazi ne-a pus la dispozitie coperta CD-ului. Pe langa hit-urile Starships, Right By My Side, Beez in the Trap sau Pound the alarm, noul material va contine de la 5 pana la 6 melodii noi, ridicand numarul trackurilor de pe [.

Kelly Rowland anunta numele noului album! Afla aici cum se numeste!

Year of the Woman se numeste cel de-al patrulea album solo de studio al cantaretei americance Kelly Rowland. Anuntul a fost facut de frumoasa cantareata pe site-ul oficial! Sunt atat de incantata sa va dezvalui numele titlul celui de-al 4-lea album de studio. De cateva saptamani am folosithashtag-ul YOTW care vine de la albumul [.

Brandy a dezvaluit fragmente din noul album Two Eleven |AUDIO

Dupa ce a intrat din nou in atentia fanilor cu videoclipul piesei Put It Down in care apare alaturi de Chris Brown, Brandy lanseaza un preview al albumului Two Eleven. Two Eleven reprezinta revenirea ei in forta, de la ultimul album Human, lansat in anul 2008. Noul material va aparea pe rafturile magazinelor pe data [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )