Libnet.ro
UNICEF

19:45

Christina Aguilera s-a logodit de Valentines Day! Iata ce inel a primit!

ADPM ADPM,
Christina Aguilera s-a logodit de Valentines Day! Iata ce inel a primit!

Valentines Day de anul acesta a fost cu totul special pentru Christina Aguilera. Artista s-a logodit cu iubitul ei, asistentul de productie Matthew Rutler, primind un inel cu un diamant imens. continuă pe ADPM

Christina Aguilera s-a logodit de Ziua indragostitilor

Cantareata americana Christina Aguilera s-a logodit cu asistentul de productie Matt Rutler, acesta oferindu-i inelul de logodna chiar de Ziua indragostitilor 14 februarie), informeaza contactmusic. com.

Oficiali din Malaezia, impotriva Valentines Day. Sarbatoarea ar fi de vina pentru alcoolism, avorturi, abandonul copiilor

Autoritatile musulmane din Malaezia au criticat multe cupluri din tara care au sarbatorit Ziua indragostitilor casatorindu-se simultan, invinuind Valentines Day pentru orice o serie intreaga de probleme, de la alcoolism pana la avort. Oficialii au declarat cu vehementa ca Valentine`s Day este o capcana si o amenintare pentru valorile islamului deoarece ar incuraja comportamentul imoral.

VIDEO Casatorii de o zi si Free Hugs de Valentines Day

Tinerii baimareni au sarbatorit Valentines Day cu imbratisari gratuite si casatorii de-o zi. inca de la orele amiezii, primarul Consiliului Local al Tinerilor a iesit pe platoul din Piata Revolutiei pentru a oficia casatoriile, iar voluntarii de la YMCA au impartit imbratisari.

HOT! Austin Mahone are un cadou special pentru fanele sale de Valentines Day! Asculta aici trackul U!

Valentines Day 2014 a venit cu multa muzica fresh si buna din partea a numerosi artisti internationali. Incepe cu Austin.

WOW! Cel mai scump cadou de Valentines Day! Ellie White a primit o vila de 150.000 de euro!

Ellie White a primit ieri cel mai scump cadou de Valentines Day din showbiz-ul romanesc. Artista a aflat ca se va muta in curand, alaturi de iubitul ei si de copilul lor, intr-o vila din Corbeanca evaluata la 150. 000 de euro.

De Valentines Day, Ellie White a reinregistrat Privirea Ta, hitul indragostitilor!

De Valentines Day, Ellie White isi bucura cei aproape 800. 000 de fani de pe Facebook cu o surpriza de proportii: a reinregistrat piesa Privirea ta, hitul pe care il canta, in urma cu zece ani, alaturi de DJ Project. Noua varianta a piesei preferate a indragostitilor din Romania este in stil unplugged si ii pune in valoare artistei vocea exceptionala.

intre Valentines Day si cresterea economica exista probabil o relatie inversa

Una din ideile amuzante peste care dau zilele acestea este ca sarbatori precum Valentines Day sunt bune pentru economie, deoarece ele stimuleaza apetitul oamenilor pentru consum, cresc vanzarile si, nu-i asa?, adauga in final ceva la PIB. Ei bine, nu-i asa. Contrar opiniei populare, momente de intensa euforie consumerista precum Craciunul, Pastele sau Ziua indragostitilor nu contribuie cu nimic la cresterea economica.

VIDEO Valentines Day: Briose cu dragoste!

Pentru ca se apropie o zi speciala, Valentines Day sau Ziua indragostitilor, ne-am gandit sa va dezvaluim o reteta extraordinar de dulce si rafinata. Cu siguranta si cel mai mofturos partener va fi impresionat.

Anda Adam, fericita si linistita in bratele lui Catalin Tira de Valentines Day!

Anda Adam si-a incurajat fanii sa spuna cat mai des Te iubesc partenerilor lor si s-a dat astfel ca si exemplu, postand pe facebook o fotografie in care apare in bratele iubitului ei, Catalin Tira. Iata ce a declarat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )