Libnet.ro
UNICEF

16:45

Christine Lagarde: Criza imigrantilor poate conduce la destramarea Spatiului Shengen

Adevărul Adevărul,
Christine Lagarde: Criza imigrantilor poate conduce la destramarea Spatiului Shengen

Criza imigrantilor extracomunitari risca sa conduca la destramarea Spatiului Schengen, avertizeaza directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde. continuă pe Adevărul

Criza imigratiei compromite supravietuirea spatiului Schengen

ACTUALIZARE 13:47 Criza imigratiei in Europa compromite supravietuirea spatiului Schengen, a declarat directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, astazi la Davos, potrivit AFP. *ACTUALIZARE 12:53 Austria ameninta Grecia cu o excludere provizorie din spatiul Schengen.

Christine Lagarde candideaza pentru al doilea mandat de director general al FMI

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, si-a anuntat vineri candidatura pentru al doilea mandat la conducerea institutiei si a spus ca a primit deja sprijin din partea unora dintre cele mai mari economii ale lumii, transmite MarketWatch.

Marea Britanie o sustine pe Christine Lagarde pentru al doilea mandat la FMI

Ministrul britanic de finante, George Osborne, a anuntat ca o va nominaliza pe Christine Lagarde pentru un al doilea mandat in functia de director general al Fondului Monetar International FMI).

Christine Lagarde candideaza pentru al doilea mandat de director general al FMI

ACTUALIZARE 14:36 Directorul general al FMI, Christine Lagarde, si-a anuntat astazi candidatura pentru al doilea mandat la conducerea institutiei si a spus ca a primit deja sprijin din partea unora dintre cele mai mari economii ale lumii, informeaza MarketWatch.

Christine Lagarde, propusa pentru al doilea mandat la conducerea FMI

Ministrul britanic de Finante George Osborne a declarat joi ca o va nominaliza pe Christine Lagarde pentru un al doilea mandat in functia de director general al FMI, aceasta fiind sustinuta si de alte state europene, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )