Libnet.ro
UNICEF

05:30

Christophe Dridi este noul director al uzinei vehicule Dacia

Adevărul Adevărul,
Christophe Dridi este noul director al uzinei vehicule Dacia

Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusa, de la 1 octombrie 2016, de Christophe Dridi. Cu o experienta de 23 de ani in cadrul Grupului Renault si la Nissan, Christophe Dridi va fi responsabil de activitatea de productie a modelelor din gama Dacia, realizata cu contributia a 7. 200 de salariati. continuă pe Adevărul

Un fost consilier prezidential al lui Traian Basescu este noul director al Colegiului National de Informatii

Iulian Fota, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, este noul director al Colegiului National de Informatii CNI), iar profesorul universitar Adrian Ivn este noul coordonator al activitatii Scolii Doctorale din cadrul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul.

Renault aduce din Maroc un nou sef la Uzina Vehicule Dacia din Mioveni

Grupul Renault l-a numit la conducerea Uzinei Vehicule Dacia, care asambleaza modelele din gama Dacia la Mioveni, pe francezul Christophe Dridi 47 ani) incepand cu 1 octombrie, in locul lui Cornel Olendraru, a anuntat vineri constructorul auto. Dridi.

Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni are un nou director. Christophe Dridi il inlocuieste pe Cornel Olendraru

Francezul Christophe Dridi va conduce, de la 1 octombrie, Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni, cea care asigura productia gamei de vehicule Dacia Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway si Duster), dar si a modelului Renault Symbol.

Colegiul National de Informatii si-a schimbat conducerea: Noul director este Iulian Fota

La Colegiul National de Informatii au aparut schimbari majore privind conducerea institutiei. incepand cu 3 octombrie 2016, domnul profesor universitar Adrian Ivan este noul coordonator a.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )