Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cifre spectaculoase. Ce partide voteaza romanii la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Cifre spectaculoase. Ce partide voteaza romanii la alegerile parlamentare

Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, rezultatele celor mai noi sondaje privind intentiile de vot ale romanilor pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie. Este vorba de sondajele realizate de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde si de IMAS. continuă pe Antena3

Lista candidatilor din Prahova la alegerile parlamentare din 2020

Romanii sunt chemati la urne, pe 6 decembrie, sa-i aleaga pe viitorii 136 de senatori si 329 de deputati. Campania electorala si alegerile parlamentare se desfasoara in 2020 in conditii absolut speciale, di.

Lista candidatilor din Mehedinti la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Mehedinti vor fi.

Lista candidatilor din Olt la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Olt vor fi desemnati trei.

Numarul candidatilor la alegerile parlamentare din 2020, cu 10% mai mare fata de scrutinul din 2016. Cine are cei mai multi candidati

Potrivit unui raport lansat joi de Expert Forum, numarul candidatilor la alegerile parlamentare din 2020 a crescut fata de alegerile precedente, din 2016. Mai exact, listele actuale contin 7. 136 de candidati, fat.

Lista candidatilor din Salaj la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Salaj vor fi desemnati.

Lista candidatilor din Vrancea la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor. in judetul Vrancea vor fi desemnati do.

Lista candidatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura anul acesta pe data de 6 decembrie, in conditii speciale, avand in vedere pandemia de coronavirus si numarul cazurilor de infectie care creste de la o zi la alta: in.

Lista candidatilor din Braila la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura pe data de 6 decembrie, in conditiile in care tot mai multi politicieni,in frunte cu seful statului,par sa excluda amanarea scrutinului. in acest context.

Lista candidatilor din Brasov la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura anul acesta pe data de 6 decembrie, in ciuda pandemiei de coronavirus care a determinat in Romania o crestere de la o zi la alta a numarului persoanelor infectate. in.

Lista candidatilor din Suceava la alegerile parlamentare din 2020

Se apropie alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Biroul Electoral Central BEC) a publicat listele cu candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. Alegeri parlamentare 2020. Lista candidatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )