Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cimpeanu, despre consimtamantul privind testarea elevilor: Parintele nu este obligat sa completeze acest formular

Adevărul Adevărul,
Cimpeanu, despre consimtamantul privind testarea elevilor: Parintele nu este obligat sa completeze acest formular

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ca parintii nu sunt obligati sa completeze formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 la scoala. El explica, de asemenea, ca in cazul in care parintele nu este de acord cu testarea, elevul va sta acasa 14 zile. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii: Formularul prin care parintii isi dau consimtamantul pentru testarea elevilor. DOCUMENT

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea anti-Covid a elevilor. Autoritatile recomandaca formularul tiparit si semnat sa.

Sorin Cimpeanu, despre formularul publicat de Ministerul Sanatatii privind testarea elevilor: Cineva s-a grabit, intr-adevar, din pacate. Acest formular va fi schimbat

Ministrul Educatiei a precizat, sambata, ca va fi modificat formularul publicat de Ministerul Sanatatii privind consimtamantul parintilor pentru testarea antigen a elevilor care prezinta simptome asociate.

Ministerul Sanatatii a publicat formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea elevilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, iar recomandarea este ca formularul sa fie completat deja luni, la reluarea cursurilor. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri seara, formularul pe care parintii il pot descarca si completa.

Formularul necesar pentru testarea elevilor cu simptome de covid in timpul orelor a fost publicat

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, .

Florin Citu, despre testarea elevilor: Vor fi situatii exceptionale cand vor fi aceste teste (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a vorbit, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, despre testarea elevilor cu simptome. Acesta a precizat ca vor fi situatii exceptionale c.

Citu, despre testarea elevilor: Vor fi situatii exceptionale cand vor fi aceste teste. Nu trebuie sa vina lumea cu formularul completat la scoala

Premierul Florin Citu a declarat, despre testarea elevilor cu simptome de COVID-19, ca vor fi situatii exceptionale cand acestea vor fi facute si ca nu va fi lumea testata din prima zi de scoala. Seful Executivului a precizat ca nu trebuie sa vina parintii cu formularul de consimtamant completat la unitatea de invatamant.

Contre intre Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu pe tema formularului semnat de parinti pentru testarea elevilor cu simptome

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri seara, ca elevii care prezinta simptome de COVID-19 in timpul orelor de curs vor fi izolati pentru a-i proteja pe ceilalti, urmand ca unul dintre parinti sa fie chemat la scoala pentru a semna acordul in vederea testarii. Un astfel de formular de consimtamant nu este necesar luni, odata cu redeschiderea scolilor, sustine ministrul.

Ministerul Sanatatii a modificat formularul prin care parintii isi dau acordul pentru testarea elevilor suspecti de COVID-19. Ce prevede noul document

Ministerul Sanatatii a modificat formularul pentru parinti, prin care acestia pot exprima consimtamantul de testare a elevilorcu teste antigen rapide in scoala. Noul document a fost publicat.

Sorin Cimpeanu: Se recomanda testarea elevilor doar daca au simptome. Formularul de consimtamant poate fi completat si anticipat, dar din proprie initiativa Scoala are o incapere destinata izolarii temporare (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca ordinul care stabileste regulile de protectie sanitara in scoli stipuleaza in mod clar ca se recomanda testarea numai cu acordul scris al parintilor.

Ministerul Educatiei a publicat forma finala a formularului de consimtamant pentru testarea elevilor cu simptome de COVID-19

Ministerele Educatiei si Sanatatii au prezentat duminica seara, cu cateva ore inaintea de inceperea semestrului doi, cand majoritatea elevilor urmeaza sa fie prezenti fizic la cursuri, un nou formular de exprimare a consimtamantului parintilor pentru testarea copiilor in cazul in care au simptomatologie specifica COVID-19, precum si situatiile exceptate de la purtatea mastii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )