Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cinci persoane au fost ridicate dintr-un salon de masaj erotic din Bucuresti

B1 B1,
Cinci persoane au fost ridicate dintr-un salon de masaj erotic din Bucuresti

Un barbat si patru femei au fost ridicati, joi, dintr-un salon de masaj erotic aflat in Bucuresti, cei cinci fiind suspectati de prostitutie si proxenetism, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei. continuă pe B1

Spania: Cinci persoane au murit intoxicate dupa o scurgere de gaze intr-o mina de carbune

Cinci persoane au murit luni intoxicate in urma unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din apropiere de Leon, in nord-vestul Spaniei, informeaza Daily Star. Alte cinci persoane au fost transportate la.

Cinci persoane puse sub invinuire in dosarul ministrului Culturii Daniel Barbu

Cinci persoane au fost puse sub invinuire in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu. Acestea au fost citate pentru a li se aduce la.

Cinci persoane, urmarite penal in dosarul vandalizarii masinii ministrului Culturii

Cinci persoane sunt urmarite penal in dosarul vandalizarii masinii ministrului Culturii Daniel Barbu. in acest dosar au fost audiate mai multe persoane printre care si Claudiu Craciun si Alexandru Alexe. Pe.

Cazul vandalizarii masinii lui Daniel Barbu: Cinci persoane sunt urmarite penal

Cinci persoane sunt urmarite penal in cazul vandalizarii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza Agerpres.

New York: Cinci persoane, o femeie si patru copii, au fost injunghiate mortal intr-un bloc de locuinte

Politia din New York a fost chemata sa cerceteze un atac produs intr-un bloc din cartierul Brooklyn, unde trei persoane erau ucise - un baietel de 18 luni si doua fete de sase si noua ani. O femeie in varst.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )