Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer baut

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer baut

Un grav accident de circulatie soldat cu cinci raniti a avut loc chiar in ziua de Mos Nicolae, pe raza comunei Bolbosi. continuă pe Adevărul

Megan Fox si Brian Austin Green, la un pas de moarte in urma unui accident

Emotii pentru Megan Fox si Brian Austin Green. Actorii abia au scapat sa nu fie raniti, in urma unui accident, cand au fost loviti de un sofer beat, in Los Angeles, in seara de joi.

Cutremur de 5,9 in China: Un copil a murit, 22 de persoane sunt ranite si mii de case distruse sau avariate

Un baiat de 9 ani a murit sambata, in urma unui cutremur produs in provincia Yunnan din sud-vestul Chinei. Acesta dormea, iar un perete al casei s-a prabusit peste el, au anuntat autoritatile locale, potrivit.

Neamt: Cinci persoane, retinute pentru ca emiteau facturi fiscale fictive

Cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Neamt, fiind acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive, relateaza Mediafax.

Neamt: Cinci persoane, retinute de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala de 35 de milioane de lei

Procurorii DIICOT Neamt au retinut cinci persoane, acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive care sa ateste.

FOTO Accident grav in apropiere de Husi: doi tineri au ajuns la spital dupa ce un autocamion a lovit in plin o caruta nesemnalizata

Doua persoane au fost ranite intr-un accident ce a avut loc in aceasta seara pe Drumul European 581, in apropiere de municipiul Husi.

Patronul unei discoteci din Buzau, implicat in mafia fierului vechi. 25 de persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT

Patronul discotecii Axxe, din Vernesti, a fost trimis in judecata de DIICOT, alaturi de alte 24 de persoane, pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Grupul infractional era specializat in tranzactii ilegale cu fier vechi iar prejudiciul creat de acestia depaseste 35 de milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )