Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronul unei discoteci din Buzau, implicat in mafia fierului vechi. 25 de persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT

Adevărul Adevărul,
Patronul unei discoteci din Buzau, implicat in mafia fierului vechi. 25 de persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT

Patronul discotecii Axxe, din Vernesti, a fost trimis in judecata de DIICOT, alaturi de alte 24 de persoane, pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Grupul infractional era specializat in tranzactii ilegale cu fier vechi iar prejudiciul creat de acestia depaseste 35 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Arges: Patronul unei spalatorii, gasit cu gatul taiat

Patronul unei spalatorii din Campulung, judetul Arges, a fost gasit cu gatul taiat, miercuri, intr-o cabana abandonata din Muntii Iezer. El a fost transportat la spital in stare grava, informeaza Mediafax. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca barbatul a incercat sa se sinucida.

Soferi blocati peste cinci ore in zapada pe un drum din Buzau

Mai multi soferi au ramas blocati peste cinci ore in zapada pe un drum din Buzau, in noaptea de marti spre miercuri. Tot in Buzau, tot din cauza zapezii un drum national a fost inchis, dupa ce un tir si un microbuz au derapat si au blocat soseaua.

Alt economist sef al unei banci din top 10: Ar fi trist ca FMI sa isi construiasca proiectul cu care a venit la discutii si sa impuna o tinta pornind de la executia bugetara de anul acesta care este departe de a fi un model pentru cineva

As spune ca ar fi trist ca FMI sa isi construiasca proiectul cu care a venit la discutii si sa impuna o tinta pornind de la executia bugetara de anul acesta care este departe de a fi un model pentru cineva. Executia a fost criticata de toti analistii in primul rand pentru ca a neglijat sa nu spun ignorat) investitiile. Din articolele indicate am inteles si ca ar fi vorba de o reducere a decalajului dintre deficitul bugetar cash si cel ESA, in principal insemnand o reducere a arieratelor care din cate stiu erau in grafic in ultima vreme) ceea cear fi si bine si corect. Probabil ca initial pietele vor avea o reactie negativa dar dupa ce se va asterne praful si vor fi examinate cauzele intreruperii discutiilor impactul nu va fi asa mare. Evenimentul ar putea fi insa speculat politic. As zice totusi sa nu ne grabim si sa asteptam niste declaratii mai asezate din partea participantilor la discutii, a transmis HotNewa economistul sef al unei banci din top 10 care a preferat sa nu fie citat.

O groapa uriasa aparuta in mijlocul unei sosele din China a inghitit o masina. Vezi cum s-a salvat soferul

Un barbat a scapat, in ultima clipa, dintr-o masina care s-a prabusit intr-o uriasa groapa, aparuta in mijlocul unei sosele din China. Se pare ca soferul nu a observat groapa, iar una din rotile.

VIDEO Bataie intre bodzguarzii unei discoteci si patru localnici din Smeeni, potolita cu focuri de arma

Focuri de arma, in miez de noapte, in fata unei discoteci din comuna buzoiana Smeeni. Cinci tineri din localitate au fost retinuti de politisti dupa ce au provocat un scandal la o discoteca, pentru aplanarea conflictului oamenii legii fiind nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare. Incidentul s-a produs in acest weekend.

Dezvaluirile unui om de afaceri din Teleorman despre mafia din jurul lui Dragnea

Un important om de afaceri din Teleorman a povestit pentru RL presiunile la care sunt supuse firmele locale de catre Liviu Dragnea si care este secretul afacerilor profitabile facute de companiile apropiate acestuia. Proprietarul grupului Unicom din Turnu Magurele explica si de ce actualul vicepremier i-a trimis pe cap zeci de controale ale institutiilor statului.

O eleva a unei scoli din Bucuresti s-a lovit la cap in timpul orei de sport care se desfasura intr-un spatiu improvizat

Ancheta la o scoala din Sectorul 5 al Capitalei. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) face verificari la Scoala generala I. Duca, dupa ce o eleva s-a lovit la cap in timpul orei de sport.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )