Libnet.ro
UNICEF

01:05

Neamt: Cinci persoane, retinute de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala de 35 de milioane de lei

B1 B1,
Neamt: Cinci persoane, retinute de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala de 35 de milioane de lei

Procurorii DIICOT Neamt au retinut cinci persoane, acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive care sa ateste. continuă pe B1

Neamt: Cinci persoane, retinute pentru ca emiteau facturi fiscale fictive

Cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Neamt, fiind acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive, relateaza Mediafax.

Procurorii DIICOT fac perchezitii intr-un dosar privind posibila delapidare a SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia

Procurorii DIICOT au efectuat luni 31 de perchezitii domiciliare in judetele Ilfov si Arad si in Bucuresti, actiunea vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate care a avut ca scop obtinerea de sume de bani din patrimoniul SIF Banat-Crisana SA si SIF Muntenia SA Bucuresti prin delapidarea acestora. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2012 -2014, membrii gruparii au constituit un grup infractional organizat ce a avut ca scop obtinerea de sume de bani prin delapidare, fonduri ce au fost transferate ulterior prin intermediul mai multor societati nerezidente offshore), controlate tot de catre membrii grupului, in vederea reciclarii, tocmai pentru a ascunde adevarata natura a provenientei acestora, a transmis luni DIICOT.

UPDATE Procurorii DIICOT fac perchezitii intr-un dosar privind posibila delapidare a SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia/ Actiunile celor doua SIF-uri au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa

Procurorii DIICOT au efectuat luni 31 de perchezitii domiciliare in judetele Ilfov si Arad si in Bucuresti, actiunea vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate care a avut ca scop obtinerea de sume de bani din patrimoniul SIF Banat-Crisana SA si SIF Muntenia SA Bucuresti prin delapidarea acestora. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2012 -2014, membrii gruparii au constituit un grup infractional organizat ce a avut ca scop obtinerea de sume de bani prin delapidare, fonduri ce au fost transferate ulterior prin intermediul mai multor societati nerezidente offshore), controlate tot de catre membrii grupului, in vederea reciclarii, tocmai pentru a ascunde adevarata natura a provenientei acestora, a transmis luni DIICOT. In jurul orei 9,40, actiunile celor doua SIF-uri au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa.

O ambulanta a fost chemata la DIICOT, pentru tatal lui Dragos Bilteanu, audiat in dosarul SIF

O ambulanta a fost chemata la sediul DIICOT, pentru Gheorghe Bilteanu, membru in Consiliul de Administratie al SIF Muntenia, tatal directorului SIF Banat, Dragos Bilteanu, cei doi fiind audiati intr-un dosar privind delapidarea celor doua societati.

11 persoane retinute in dosarul Mediapro afla astazi daca vor fi arestate

Procurorii Parchetului Capitalei au retinut 11 persoane puse sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la MediaPro, se anunta intr-un comunicat de presa. Tribunalul Bucuresti decide sambata daca va accepta solicitarile de arestare preventiva ale Parchetului Capitalei. Prejudiciul este de 15 milioane de lei. In acelasi dosar, au fost audiate joi mai multe persoane, iar 21 dintre ele sunt cercetate in libertate sau sub control judiciar.

Patronul unei discoteci din Buzau, implicat in mafia fierului vechi. 25 de persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT

Patronul discotecii Axxe, din Vernesti, a fost trimis in judecata de DIICOT, alaturi de alte 24 de persoane, pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Grupul infractional era specializat in tranzactii ilegale cu fier vechi iar prejudiciul creat de acestia depaseste 35 de milioane de euro.

UPDATE. 11 persoane ARESTATE pentru evaziune si spalare de bani in dosarul Mediapro

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea a 11 persoane puse sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani de la MediaPro. Prejudiciul este de 15 milioane de lei. In acelasi dosar, au fost audiate joi mai multe persoane, iar 21 dintre ele sunt cercetate in libertate sau sub control judiciar.

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer baut

Un grav accident de circulatie soldat cu cinci raniti a avut loc chiar in ziua de Mos Nicolae, pe raza comunei Bolbosi.

Ambulanta chemata la sediul DIICOT, pentru Gheoghe Balteanu

O ambulanta a fost chemata la sediul DIICOT, unde sunt audieri in cazul SIF-urilor, relateazaB1 TV. Potrivit unor surse, ambulanta a fost solicitata pentur Gheoghe Balteanu, care este audiat alaturi de fiul.

Ambulanta chemata la sediul DIICOT, pentru Gheoghe Balteanu, socrul cantaretei Cristina Rus

O ambulanta a fost chemata la sediul DIICOT, unde sunt audieri in cazul SIF-urilor, relateazaB1 TV. Potrivit unor surse, ambulanta a fost solicitata pentur Gheoghe Balteanu, care este audiat alaturi de fiul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )