Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cinci persoane ranite intr-un accident rutier din Satu Mare. O femeie insarcinata si un bebelus, printre victime

B1 B1,
Cinci persoane ranite intr-un accident rutier din Satu Mare. O femeie insarcinata si un bebelus, printre victime

Cinci persoane, intre care o femeie insarcinata si un copil de cinci luni, au fost ranite, sambata, in urma accidentului din localitatea Gherta Mica, judetul Satu Mare, transmite news. ro. ISU Satu Mare a. continuă pe B1

Un agent FSB ucis si cinci persoane ranite intr-un atac armat la Moscova

Un agent din cadrul Serviciului rus de securitate FSB) a fost ucis, iar alte cinci persoane au fost ranite, joi, intr-un atac comis de catre un barbat inarmat in apropierea sediului central al acestei institutii, la Moscova, a anuntat FSB, dand asigurari ca suspectul a actionat singur si a fost neutralizat, relateaza AFP.

Accident infiorator in Satu Mare! Printre victime se afla o femeie insarcinata si un bebelus

Un accident rutier foarte grav a avut loc in seara de sambata, in Satu Mare, fiind activat Planul Rosu de Interventie, de catre autoritatile care au intervenit de urgenta. Situatia este una critica pentru cateva dintre victimele impactului violent care s-a petrecut cu putin timp in urma. ISU Satu Mare a confirmat deja ca pana .

Accident rutier pe DN 66, produs de un sofer care transporta trei copii in masina: cinci oameni au fost raniti

Cinci oameni, dintre care trei fetite cu varste intre 12 si 14 ani, au fost raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN 66.

FOTO Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit frontal, in Prahova. Sunt 11 persoane ranite

Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit, cu putin timp in urma, in Prahova. in urma incidentului feroviar grav au fost ranite cinci persoane, iar autoritatile au anuntat ca deja intervin in forta pentru a remedia situatia. Accidentul feroviar s-a produs in dupa-amiaza de miercuri si a fost confirmat de catre purtatorul de .

VIDEO Accident rutier pe DN 66. Un sofer a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in afara soselei

Un nou accident rutier s-a petrecut, sambata seara, pe Drumul National 66, in apropiere de Hateg. Un sofer a pierdut controlul masinii.

Teribil accident rutier pe un drum aglomerat din Suceava. Un barbat a ajuns in stare critica la spital dupa impactul frontal intre doua masini

Un accident rutier grav s-a produs in dimineata zilei de vineri, 20 decembrie, pe DN 17 A, intre localitatile sucevene Dornesti si Ratos. Doua masini s-au lovit frontal. in urma impactului, unul dintre soferi a ajuns in stare critica la Spitalul Judetean Sf. Ioan cel Nou.

Accident rutier soldat cu trei raniti, pe un drum judetean din Buzau

Traficul auto este blocat pe DN 2C la iesire din localitatea Padina, din cauza unui accident rutier soldat cu trei raniti. Potrivit IPJ Buzau, trei autoturisme sunt implicate.

Accident rutier soldat cu trei victime pe DN 66, in intersectia cu soseaua Calan - Hunedoara

Trei oameni au fost raniti intr-un accident rutier petrecut joi, in intersectia dintre Drumul National 66 si soseaua Hunedoara Calan.

Accident rutier mortal pe un drum comunal din Gorj. Masina s-a rasturnat intr-un sant

Un batran in varsta de 77 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident rutier care a avut loc in aceasta dimineata pe un drum comunal din localitatea Farcasesti.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat, seful DSU, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri seara, insa in urma impactului nimeni nu a fost ranit. Potrivit lui Arafat, un sofer care vorbea la telefon a patruns pe contrasens si a lovit frontal masina in care se afla acesta, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )