Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cinci scoli din Sectorul 6 se afla in reabilitare si nu pot functiona de luni. Ce se intampla cu elevii

Adevărul Adevărul,
Cinci scoli din Sectorul 6 se afla in reabilitare si nu pot functiona de luni. Ce se intampla cu elevii

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a anuntat, joi seara, ca cinci scoli din Drumul Taberei se afla inca in proces de reabilitare, astfel ca nu vor putea fi functionale incepand de luni, 8 februarie. Elevii vor fi relocati la alte scoli si vor avea cursuri atat de dimineata, cat si dupa-amiaza. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, mesaj dur dupa taierea finantarii spitalelor din sectorul 1: Chiar nu v257; pas257; de oameni? Chiar aveti inima de piatr257;?

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, nu poate ramane indiferenta in urma vestii care anunta taierea finantarii a patru spitale din sectorul 1 al Capitalei. in urma deciziei luata de CLotilde Armand, milioane de romani s-ar putea afla in imposibilitatea de a urma un tratament sau de a primi ingrijiri in aceste unitati medicale.

Dana Budeanu dezvaluie topul celor cinci fatalai din politica romaneasca. Pe ce loc se afla Nicusor Dan

Dana Budeanu este vestita pentru modul sau direct in care spune lucrurilor pe nume, indiferent daca acest lucru ar putea deranja. in urma cu putin timp, criticul de moda a creat un top rapid al primilor cinci politicieni pe care ii considera fatalai, adica crescuti precum o fata, asa cum a explicat aceasta. Politicienii pe .

9 scoli si gradinite din Sectorul 5 au probleme cu incalzirea

Primaria Sectorului 5 anunta ca noua scoli si gradinite dintre cele racordate la sistemul centralizat de termoficare au probleme cu incalzirea si solicita Primariei Capitalei sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema, aratand ca nu se va permite folosirea de aeroterme sau alte astfel de aparate.

UPDATE Florin Citu: Bugetul intarzie un pic Nu dau inapoi. Cheltuielile din sectorul public trebuie legate de reforme

Premierul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul de buget mai intarzie un pic pentru ca nu a primit de la ministri proiectele de reforme in companiile de stat, in functie de care spune ca vor fi alocati banii in 2021. El spune ca daca ministrii nu vor veni cu solutii, acestea vor fi fortate prin limitele din buget.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )