Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriela Firea, mesaj dur dupa taierea finantarii spitalelor din sectorul 1: Chiar nu v257; pas257; de oameni? Chiar aveti inima de piatr257;?

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, mesaj dur dupa taierea finantarii spitalelor din sectorul 1: Chiar nu v257; pas257; de oameni? Chiar aveti inima de piatr257;?

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, nu poate ramane indiferenta in urma vestii care anunta taierea finantarii a patru spitale din sectorul 1 al Capitalei. in urma deciziei luata de CLotilde Armand, milioane de romani s-ar putea afla in imposibilitatea de a urma un tratament sau de a primi ingrijiri in aceste unitati medicale. continuă pe Playtech

Gabriela Firea acuza un complot impotriva romanilor: Ministrul Sanatatii vrea inchiderea spitalelor de stat, sa mergem toti la privat

Senatoarea PSD Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), pe care il acuza ca ar urmari inchiderea spitalelor de stat, astfel incat romanii sa fie nevoiti sa mearga la un spital privat, mult mai scump, atunci cand au probleme de sanatate.

Ion Cristoiu, mesaj manifest dupa incendiul de la Matei Bals. intrebarea care e pe buzele tuturor romanilor

Ion Cristoiu aduce critici dure la adresa guvernantilor si a presedintelui Klaus Iohannis. Jurnalistul critica si lipsa de reactie a PSD. Ce il nemultumeste pe acesta? Ion Cristoiu, mesaj dur dupa incendiul de la Bals Jurnalistul este de parere ca cei aflati la putere nu au inteles nimic dupa incendiile care au avut loc anterior, .

Firea: Domnilor Orban, Barna, Ciolos, le-ati promis romanilor un trai mai bun, iar acum va bateti joc de ei

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a lansat un mesaj dur la adresa lui Orban, Barna si Ciolos pe care ii acuza de actiuni nedrepte impotriva romanilor. Ea a lansat un apel actualei guvernari sa stopeze nenorocirile administrative ale noilor primari de dreapta, vizand in special edilul Sectorului 1.

Gabriela Firea il desfiinteaza pe Nicusor Dan dupa ce a suspendat transportul gratuit al elevilor: Da, da, este incredibil! Dar cat se poate de real!

Gabriela Firea il ataca dur pe Nicusor Dan dupa decizia luata, care va afecta mii de elevi. Anuntul a fost facut in aceeasi perioada cu confirmarea reintoarcerii elevilor in banci, ceea ce in mod evident reprezinta o lovitura dura pentru elevi si parinti, mai ales intr-o perioada atat de tensionata. Ce acuzatii ii aduce Gabriela .

Clotilde Armand lasa spitalele din Bucuresti fara bani. Gabriela Firea: Patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major

Scandal imens in Romania dupa ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis sa taie investitiile pentru patru spitale din Bucuresti. in urma aflarii vestii, Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa acesteia, dar si la adresa altor primari, sustinand ca scopul lor este acela de a distruge Capitala. Pacientii copii, in mare pericol .

Schimb de replici taioase intre Gabriela Firea si primarul Capitalei: Frigusor Ban imi raspunde...

Dupa ce a facut public faptul ca Nicusor Dan a suspendat autobuzele scolare pentru elevii din Capitala, Gabriela Firea a primit un raspuns din partea actualului Primar. Acesta a acuzat-o de populism si a declarat ca a suspendat programul-pilot demarat de Firea pentru ca era inutil.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce.

Gabriela Firea propune un medic ca ministru al Sanatatii in locul lui Vlad Voiculescu

Dupa mai multe zile in care parlamentarii PSD i-au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, din functia de Ministru al Sanatatii, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals, prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, sugereaza ca un medic ar fi mai potrivit sa ocupe functia in cauza.

Gabriela Firea, noi acuzatii la adresa lui Citu: Nu are gata bugetul nici acum.S-au cocotat la putere prin manipulare, frauda si minciuna

Gabriela Firea a reactionat rapid dupa ce premierul Florin Citu a anuntat intarzierea unei decizii privind bugetul pentru anul 2021. Senatoarea PSD sustine ca o decizie legata de buget ar fi fost asteptata odata cu inceperea sesiunii parlamentare si il acuza pe Citu ca a mintit atunci cand a declarat ca bugetul va fi gata la inceputul lunii februarie.

Ce salariu avea Gabriela Firea, cand era primarul Capitalei. A facut marturisirea incredibila la Antena 3

Gabriela Firea, desi a parasit fotoliul de Primar General al Capitalei, nu a disparut din peisajul politicii romanesti. Nu a renuntat la aparitiile TV, dar nici la comentariile si critica la adresa actualei guvernari. Gabriela Firea si remuneratia sa ca primar Ultima aparitie TV a fostului primar, Gabriela Firea a fost una plina de dezvaluiri, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )