Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cincinnati: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Kirsten Flipkens, din Belgia

Hotnews Hotnews,
 Cincinnati: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Kirsten Flipkens, din Belgia

Kirsten Flipkens, locul 54 in clasamentul WTA, o va intalni in turul doi al turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Simona Halep. Flipkens a invins-o in runda inaugurala pe Polona Hercog. Partida dintre cele doua va fi ultima de pe arena centrala, urmand sa aiba loc miercuri, de la ora 03:30, ora Bucurestiului. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Sorana Cirstea - Ana Ivanovic, in primul tur. Simona Halep, direct in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea are parte de o adversara foarte dificila in runda inaugurala a turneului WTA de la Cincinnati Ohio/SUA), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari, sarboaica Ana Ivanovic, a noua favorita a competitiei, scrie Agerpres. Simona Halep va intra direct in turul secund, urmand sa joace impotriva castigatoarei partidei dintre Kirsten Flipkens Belgia) si o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep - Kirsten Flipkens in turul 2 de la Cincinnati. Romanca este numarul 2 mondial oficial

In urma partidelor de luni noapte de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep si-a aflat exact adversara din turul 2.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Cincinnati si devine numarul 2 mondial oficial

In urma partidelor de duminica noapte de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep si-a clarifcat posibila adversara din turul 2.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Cincinnati

In urma partidelor de duminica noapte de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep si-a clarifcat posibila adversara din turul 2.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi, de la Cincinnati. Acesta va fi primul meci de cand ocupa locul 2 WTA

Simona Halep 2 WTA) va reveni, dupa o pauza de aproximativ o luna, la turneul Cincinnati, din SUA. Romanca se va duela cu belgianca Kirsten Flipkens 54 WTA).

Halep o va intalni pe Flipkens sau o jucatoare din calificari in turul doi la Cincinnati

Simona Halep, cap de serie 2 pe un tablou de 56 de jucatoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2,4 milioane de dolari, va juca direct in turul doi, unde o va intalni pe .

AZI LIVE Simona Halep la Cincinnati, cu Kirsten Flipkens (nu inainte de 3:30 dimineata)

Marti noapte sau mai bine zis miercuri dimineata dupa ora 3:30 corectie: inainte anuntasem 5:30), Simona Halep intra debuteaza la turneul american de la Cincinnati. Amanunte in timp real, live, pe siteul Onlinesport. ro, in aceasta pagina.

AZI LIVE Simona Halep la Cincinnati, cu Kirsten Flipkens (nu inainte de 5:30 dimineata)

Marti noapte sau mai bine zis miercuri dimineata dupa ora 5:30, Simona Halep intra debuteaza la turneul american de la Cincinnati. Amanunte in timp real, live, pe siteul Onlinesport. ro, in aceasta pagina.

Turneul de la Cincinnati: Posibile adversare pentru Simona Halep

Simona Halep este cap de serie numarul 2 si va juca direct in turul 2 la Turneul Premier 5 Cincinnati. Romanca o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Kristen Flipkens si o sportiva venita din calificari. Halep va fi de luni, noul numar 2 mondial.

Debut bun pentru romance la Cincinnati. Monica Niculescu a trecut de turul intai preliminar. Cand joaca Simona Halep

Monica Niculescu a depasit primul tur preliminar de la Cincinnati si este la un pas distanta de tabloul principal al competitiei, acolo unde se afla deja conationalele Simona Halep si Sorana Cirstea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )