Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea inainte de Alina Vidican

Antena3 Antena3,
Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea inainte de Alina Vidican

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a tras numai la femei sexy. inainte sa se insoare cu Alina Vidican, fostul sef dinamovist ar fi mai fi poftit si la o alta blonda celebra din showbiz-ul romanesc, insa a. continuă pe Antena3

Va divorta Cristi Borcea de Alina? Iata ce spune nasul Gigi Becali!

Nasul de cununie al lui Cristi Borcea si al Alinei Borcea nu s-a putut abtine de la declaratii si a precizat telefonic, in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, ca finul sau nu va divorta de actuala nevasta.

Cu cine ramane Cristi Borcea? Cu Valentina Pelinel sau cu Alina Borcea?

Valentina Pelinel si Alina Borcea se lupta pentru a ramane singurele partenere de viata ale lui Cristi Borcea. Cu cine va ramane insa acesta odata ce va iesi din arest? Va divorta de Alina si se va insura cu Pelinel, asa cum i-a promis acesteia? .

Ce i-a spus Cristi Borcea sotiei lui inainte de nunta. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel

Alina Borcea a fost invitata in platoul emisiunii La Maruta unde a vorbit despre socul pe care l-a avut atunci cand a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Confirmarea a venit chiar de la Gigi Becali, intr-un interviu exclusiv Antena 3.

Lovitura de teatru in triunghiul amoros Cristi Borcea-Valentina Pelinel-Alina Borcea: Mai apare un copil. Altul

Cristi Borcea s-ar pregati sa devina din nou tata nu doar cu Valentina Pelinel, asa cum sustine toata presa, ci si cu sotia, Alina Borcea. Marturisirea a fost facuta de aceasta, in direct la Pro TV. De dupa.

Gigi Becali: Cristi Borcea mi-a spus ca o iubeste 90% pe Alina si 10% pe Pelinel

Gigi Becali a dezvaluit ca a vorbit cu Cristi Borcea care i-a spus ca nu a iubit niciodata o alta femeie atat de mult cat o iubeste pe Alina Borcea.

Cristi Borcea, un nou scandal de proportii. Ce spune Gigi Becali despre copilul lui Borcea

Gigi Becali nu crede ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Latifundiarul din Pipera s-a aratat deranjat de o presupusa idila intre finul sau, Cristi Borcea si renumitul model. Eu am un fin.

Cristi Borcea, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca

Fostul actionar al clubului de fotbal Dinamo Cristi Borcea este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru analize, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

Un prezentator TV arunca bomba in cazul Cristi Borcea-Valentina Pelinel

La aceasta ora, din informatiile pe care noi le avem, pot sa spun cu siguranta ca Borcea nu mai vrea aceasta casnicie cu Alina si nu neaparat din cauza faptului ca a aparut la TV aceasta fiind o masura.

Ce spunea Cristi Boureanu despre relatia fostei sale sotii cu Cristi Borcea

Cu Valentina am fost barbatul unei singure femei. Noi ne-am despartit in momentul in care Valentina si-a rupt piciorul la schi. Nu cred in povestea asta cu ea si Cristi Borcea. in orice cuplu exista greseli.

Gigi Becali, reactie socanta despre viitorul copil al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea

Eu ma consider parintele spiritual al lui Cristi. Eu nu botez decat copii facuti prin Sfanta Taina a cununiei. Nu ne jucam acum cu Sfintele Taine si cu nevestele. Eu o sa tin cu dreptatea. Eu nu stiu sigur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )