Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine e Costica Constanda si cum va primi de la Primaria Capitalei o suma fabuloasa. Gabriela Firea spune ca nu are bani

Playtech Playtech,
Cine e Costica Constanda si cum va primi de la Primaria Capitalei o suma fabuloasa. Gabriela Firea spune ca nu are bani

Primaria Capitalei are de achitat o datorie colosala omului de afaceri Costica Constanda. Evident, Gabriela Firea spune ca institutia pe care o conduce n-are acesti bani, dar ii va gasi, pe undeva, prin contributiile tuturor bucurestenilor. Suma trebuie data de Primaria Capitalei ca despagubire si este o decizie de instanta. Este evident ca o institutie [] . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Reactia lui Costica Constanda dupa ce a aflat ca va primi 10% din bugetul Primariei Capitalei

Omul de afaceri Costica Constanda va primi o despagubire uriasa de la Primaria Capitalei. Aproape 130 de milioane de euro, spune el, adica in jur de 10% din bugetul Primariei Bucuresti.

Reactia Gabrielei Firea la decizia iCCJ ca Primaria Capitalei sa-i plateasca 115 milioane de euro omului de afaceri Costica Constanda

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca Primaria nu are banii necesari pentru a achita suma de 115 milioane de euro pe care inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca trebuie sa o plateasca omului de afaceri Costica Constanda.

Primaria Capitalei, obligata sa-i plateasca lui Costica Constanda 115 de milioane de euro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca Primaria nu are banii necesari pentru a achita suma de 115 milioane de euro pe care inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca trebuie sa o plateasca omului de afaceri Costica Constanda. Toata aceasta epopee pentru care noi trebuie astazi sa platim, as spune chiar ca platim oalele sparte de altii, a inceput in anul 2003, a spus Firea.

Gabriela Firea, prima reactie dupa decizia ICCJ in cazul Constanda: Primaria Capitalei vrea o executare amiabila! Primaria Capitalei NU are acesti bani (VIDEO)

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, in total circa 115de milioane.

Verdict final in cazul Constanda: Satul Francez revine la Primaria Capitalei, care ar trebui sa-i plateasca omului de afaceri aproape 130 milioane de euro, cu tot cu dobanzi

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, potrivit unei decizii definitive date marti de inalta Curte de Casatie si Justitiei, in procesul care a durat aproape 10 ani. Cu tot cu penalitati, Constanda spune ca municipalitatea trebuie sa-i dea 130 milioane de euro.

UPDATE Verdict final in cazul Constanda: Satul Francez revine la Primaria Capitalei, care ar trebui sa-i plateasca omului de afaceri aproape 130 milioane de euro, cu tot cu dobanzi / Ce spune Gabriela Firea

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, potrivit unei decizii definitive date marti de inalta Curte de Casatie si Justitiei, in procesul care a durat aproape 10 ani. Cu tot cu penalitati, Constanda spune ca municipalitatea trebuie sa-i dea 130 milioane de euro.

UPDATE Verdict final in cazul Constanda: Satul Francez revine la Primaria Capitalei, care ar trebui sa-i plateasca omului de afaceri peste 115 milioane de euro, cu tot cu dobanzi / Ce spune Gabriela Firea

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 115 milioane de euro, potrivit unei decizii definitive date marti de inalta Curte de Casatie si Justitiei, in procesul care a durat aproape 10 ani. Constanda spune ca municipalitatea trebuie sa-i dea 130 milioane de euro, deoarece mai are o sentinta definitiva care obliga PMB sa plateasca circa 18 milioane de euro.

Primaria Capitalei sustine ca a propus-o pe Alexandra Dobre in Consiliul de Administratiei de la Spitalul Filantropia pentru experienta sa manageriala

Primaria Capitalei sustine ca Alexandra Dobre a fost propusa ca reprezentant in Consiliul de Administratie al Spitalului Filantropia avandu-se in vedere experienta sa manageriala, iar primarul general nu atributii in numirea presedintelui Consiliului de Administratie. Alexandra Dobre 26 de ani), fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, fara nicio experienta in sanatate, a fost aleasa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Filantropia, iar alegerea ei in aceasta functie ar fi determinat o revolta a angajatilor spitalului.

Primaria Capitalei sustine ca a propus-o pe Alexandra Dobre in Consiliul de Administratie de la Spitalul Filantropia pentru experienta sa manageriala

Primaria Capitalei sustine ca Alexandra Dobre a fost propusa ca reprezentant in Consiliul de Administratie al Spitalului Filantropia avandu-se in vedere experienta sa manageriala, iar primarul general nu are atributii in numirea presedintelui Consiliului de Administratie. Alexandra Dobre 26 de ani), fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, fara nicio experienta in sanatate, a fost aleasa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Filantropia, iar alegerea ei in aceasta functie ar fi determinat o revolta a angajatilor spitalului.

Nicusor Dan, posibil candidat al PNL la Primaria Capitalei - SURSE

Sunt discutii interesante in interiorul PNL. in contextul demisiilor si demiterilor din PNL Bucuresti, se vehicula zvonul ca Rares Bogdan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei. Potrivit unor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )