Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cine era Nea Iacobescu, pilotul care a murit alaturi de Terbea. Acesta a fost implicat si in dosarul Mita in elicopter

Adevărul Adevărul,
Cine era Nea Iacobescu, pilotul care a murit alaturi de Terbea. Acesta a fost implicat si in dosarul Mita in elicopter

Pilotul care si-a pierdut viata in tragicul accident aviatic de luni seara era Nicolae Iacobescu, un apropiat al omului de afaceri Sorin Terbea. Acesta a fost judecat in 2011 pentru complicitate la dare si luare de mita, in dosarul in care era cercetat si Terbea, Mita in elicopter. continuă pe Adevărul

Cine era Nae Iacobescu, pilotul care a murit alaturi de Terbea. Acesta a fost implicat si in dosarul Mita in elicopter

Pilotul care si-a pierdut viata in tragicul accident aviatic de luni seara era Nicolae Iacobescu, un apropiat al omului de afaceri Sorin Terbea. Acesta a fost judecat in 2011 pentru complicitate la dare si luare de mita, in dosarul in care era cercetat si Terbea, Mita in elicopter.

Cine era Sorin Terbea, omul de afaceri care a murit dupa prabusirea unui elicopter

Omul de afaceri muresean Sorin Terbea si alte patru persoane s-au prabusit luni seara cu elicopterul in localitatea Taureni Mures). Terbea era cunoscut pentru micile sale excentricitati, iar pasiunea lui, elicopterul, i-a adus acum moartea, scrie.

Cine era controversatul om de afaceri Sorin Terbea, mort in accidentul aviatic din Mures

Viata omului de afaceri Sorin Terbea, care a murit in urma accidentului aviatic din Mures, a fost una plina de controverse. Omul de afaceri a fost implicat in urma cu doi ani in celebrul scandal de coruptie in.

Subiectele zilei: Cum a incercat sa ne abureasca Victor Ponta, din nou, in cazul privatizarii CFR Marfa; Cine era Sorin Terbea. Raman in spate afaceri cu salubrizare si hoteluri; Adevarul despre cersetorii romani. Cum a descoperit englezul marea problema

Criminalii nevazuti ai Columbiei. Forta Armata Revolutionara din Columbia, sau FARC, a fost fondata in urma cu cinci decenii ca o armata marxista a poporului care lupta impotriva imperialismului capitalist. Recuperarea lui Hayssam si reversul medaliei. Presedintele Basescu mizeaza pe resuscitarea cazului Hayssam ca sa-si refaca imaginea deteriorata. Dar incercarea sa are implicatii mai putin favorabile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )