Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este blonda cu care a fost surprins sotul Andreei Marin

ADPM ADPM,
Cine este blonda cu care a fost surprins sotul Andreei Marin

Tuncay, sotul Andreei Marin, a fost fotografiat de Wow Biz in timp ce se plimba printr-un mall din nordul Capitalei impreuna cu o blonda sexi. Jurnalistii s-au intrebat cine este femeia si chiar au insinuat ca ar putea exista o legatura care nu ar fi pe placul Andreei Marin. Insa tocmai vedeta este cea care face lumina in aceasta poveste. continuă pe ADPM

Cine este iubita secreta a lui Nadir

Nadir este unul dintre artistii romani cu lipici la domnisoare, mai ales la adolescente iar el stie asta. Tocmai pentru a nu-si supara fanele, cantaretul a evitat sa vorbeasca despre viata persoanala si a preferat sa pozeze intr-un lup singuratic. Insa acasa, departe de scena si lumina reflectoarelor, artistul nu este singur. Cine este iubita secreta a lui Nadir? .

Cine este actrita cea mai URMARITA pe Instagram

Cantareata si actrita americana Selena Gomez se declara a fi este persoana cu cei mai multi followeri pe reteaua de socializare Instagram .

Proiect de modificare a Codului Muncii. Cine sunt cei care vor protectie suplimentara

Liderii de sindicat ar putea beneficia de masuri de protectie suplimentara, potrivit unui proiect de lege de modificare a Codului Muncii depus la Senat, care reinstituie interdictia de concediere si o extinde pe o.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )