Libnet.ro
UNICEF

05:46

Cine este femeia care a pornit razboiul cu coruptia din fotbalul mondial

România Liberă România Liberă,
Cine este femeia care a pornit razboiul cu coruptia din fotbalul mondial

Loretta Lynch este prima femeie de culoare care ajunge in functia de ministru al Justitiei in Statele Unite. continuă pe România Liberă

Cine este femeia care a rasturnat imperiul FIFA

Loretta Lynch este prima femeie de culoare care ajunge in functia de ministru al Justitiei in Statele Unite.

REVISTA PRESEI. Cum a inceput DNA sa ancheteze coruptia din Guvern si Parlament

Din ziarele de miercuri, aflam cum s-a transformat PNA-ul in DNA si cum a inceput sa ancheteze coruptia din Guvern si din Parlament, ca taximetristii au scapat de impozitarea bacsisului, ca Huawei vrea sa se dezvolte in Romania, care sunt masurile pe care BVB le va aplica pentru a creste numarul de investitori mici, dar si cum a incercat un apicultor amator sa impiedice construirea unei gropi de gunoi in varful muntelui.

REVISTA BLOGURILOR: Ce spune Moise Guran despre coruptia din PSD

Bloggerii scriu, joi, despre coruptia existenta la nivelul PSD, despre aeronava V-22 adusa la Babadag, de puscasii marini americani, dar si despre o noua modalitate de a invata limba engleza.

Decizie in cazul lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini acum doi ani: Magistratii hotarasc vineri cine este vinovatul (VIDEO)

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 decid vineri daca proprietarul locului unde Ionut Anghel a fost sfasiat de caini se face sau nu vinovat. Judecatorii vor hotari si care este partea de implicare a.

Scandal FIFA: 11 oficiali, printre care doi vicepresedinti, suspendati din functie

Scandalul izbucnit la FIFA, dupa arestarea mai multor oficiali, acuzati de fapte de coruptie, a dus la suspendarea de functii a nu mai putin de 11 persoane, printre care doi vicepresedinti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )