Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA BLOGURILOR: Ce spune Moise Guran despre coruptia din PSD

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Ce spune Moise Guran despre coruptia din PSD

Bloggerii scriu, joi, despre coruptia existenta la nivelul PSD, despre aeronava V-22 adusa la Babadag, de puscasii marini americani, dar si despre o noua modalitate de a invata limba engleza. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI. Cum a inceput DNA sa ancheteze coruptia din Guvern si Parlament

Din ziarele de miercuri, aflam cum s-a transformat PNA-ul in DNA si cum a inceput sa ancheteze coruptia din Guvern si din Parlament, ca taximetristii au scapat de impozitarea bacsisului, ca Huawei vrea sa se dezvolte in Romania, care sunt masurile pe care BVB le va aplica pentru a creste numarul de investitori mici, dar si cum a incercat un apicultor amator sa impiedice construirea unei gropi de gunoi in varful muntelui.

Moise Guran prezinta axa perfecta a unui Homo Politicus indigen: PSD pastreaza toate tarele coruptiei stramosesti. A mai suportat si anumite adaptari genetice care, in final, ii fac pe social-democrati si mai periculosi

Jurnalistul Moise Guran face descrie intr-un articol publicat pe biziday. ro axa unui Homo Politicus indigen. Acesta este de parere ca axa Iliescu-Nastase-Ponta este descrierea cea mai relevanta,.

Moise Guran: Romania lui Iliescu a mimat democratia opunandu-se vestului capitalist si, destructurand institutii fundamentale ale statului roman

Intr-un articol pe blogul personal si ca un comentariu la un articol al fostului presedinte Ion Iliescu, jurnalistul Moise Guran sustine ca , poate nu Iliescu personal, dar bolsevismul sau are multi adepti.

REVISTA BLOGURILOR. Cum se apara Moise Guran, dupa comentariile legate de majorarea alocatiilor

Luni, citim pe bloguri despre proiectul de lege adoptat in Parlament, care prevede majorarea alocatiilor, despre proiectul prin care bloggerii au raspuns intrebarilor legate de activitatea de outsourcing, dar sui despre motivul pentru care procurorul din Capitala a luat mita.

REVISTA BLOGURILOR. Guran analizeaza postarea lui Iliescu prin care isi asuma denumirea de bolsevic

Marti, citim pe bloguri despre recenta postare a fostului presedinte Ion Iliescu, despre gruparea terorista ISIS, care a infrant armatele siriana si irakiana, dar si un interviu cu Diana Duca,despre beneficiile prezentei pe blogosfera.

REVISTA BLOGURILOR. Guran: Am folosit toate mediile pentru a trezi societatea noastra din festivismul majorarii alocatiilor

Luni, citim pe bloguri despre proiectul de lege adoptat in Parlament, care prevede majorarea alocatiilor, despre proiectul prin care bloggerii au raspuns intrebarilor legate de activitatea de outsourcing, dar sui despre motivul pentru care procurorul din Capitala a luat mita.

REVISTA BLOGURILOR: Generalul american Norman Cooling vorbeste despre aplicatiile NATO

Bloggerii scriu, miercuri, despre proiectul care isi propune sa ii invete pe copii ce este stiinta prin jocuri, dar si un interviu cu generalul Norman Cooling, comandantul adjunct al puscasilor marini americani din Europa si Africa, despre aplicatiile NATO.

Ce spune Traian Basescu despre dezvaluirile Adrianei Saftoiu si despre distanta de la realitate la fantezie

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe contul sau de Facebook, mai multe pasaje controversate din volumul lansat recent de fosta sa purtatoare de cuvant, Adriana Saftoiu, sub titlul Cronica de Cotroceni.

Ce spune conducerea spitalului despre decorarea medicului cercetat pentru mita

Directorul Spitalului Grigore Alexandrescu, Dan Enescu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca i s-a parut de bun simt sa propuna Administratiei Prezidentiale sa fie decorati toti sefii de sectie din spital. El a precizat, totodata, ca nu exista nicio ordonanta de trimitere in judecata a medicului Florin Rusu.

Ce spune Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie. Mai mult, el a subliniat ca partidul sau este si ramane parte dintr-un guvern bun pentru Romania, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )