Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine este Hayley Evetts, britanica din Selectia Nationala 2016 FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este Hayley Evetts, britanica din Selectia Nationala 2016 FOTO VIDEO

Hayley Evetts 39 de ani) nu este prima cantareata care alege sa isi incerce norocul la Eurovision dincolo de Marea Britanie. Aceasta si-a inceput drumul in muzica odata cu participarea la show-urile de talente, dar nu a excelat in cariera artistica. Acum, Evetts spera sa faca o figura buna la Selectia Nationala 2016, cu piesa Brand new day. continuă pe Adevărul

Eurovision 2016. Una dintre marile favorite a ratat Selectia Nationala: Aceasta experienta este dureroasa

Ramona Nerra 36 de ani), unul dintre artistii considerati marii favoriti pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2016, a anuntat ca piesa pe care a pregatit-o nu a fost aleasa de juriul de specialitate pentru Selectia Nationala.

Cine este noul sef al DGIPI

Comisarul-sef de politie Razvan Vaduva a fost numit, miercuri, noul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) al Ministerului de Interne, dupa ce Gheorghe Nicolae a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos, publicata, miercuri, in Monitorul Oficial.

REVISTA BLOGURILOR. VIDEO: Cine este femeia care aduce stirile in Coreea de Nord

Pe bloguri citim, marti, despre prezentatoarea oficiala a stirilor din Coreea de Nord, dar si despre motivele pentru care nu exista apa potabila si canalizare, in multe sate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )