Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este romanul care a cucerit Hollywoodul.

România Liberă România Liberă,
Cine este romanul care a cucerit Hollywoodul.

Unul dintre cei mai cunoscuti regizori de origine romana a fost o adevarata stea a Hollywood-ului. Insa in Romania el este mult mai putin cunoscut decat ar fi meritat. Este vorba de Jean Negulesco, un cineast roman care nu si-a uitat compatriotii si care a incercat sa transmita un mesaj de speranta romanilor ramasi sub regimul comunist, inclusiv prin intermediul unor interviuri difuzare de postul de radio Vocea Americii. Printre cei care au realizat interviuri cu Jean Negulesco se numara si . continuă pe România Liberă

Cine este ROMANUL care lucreaza pentru Zuckerberg. E o satisfactie uriasa

Romanii lucreaza peste tot in lume. Daca unii au plecat din tara pentru a putea duce un trai mai bun, altii - in special tinerii proaspat absolventi ai facultatilor de la noi - pleaca pentru a se implini.

Oamenii mor, autoritatile paseaza vina. Cine este vinovat pentru lipsa unei bariere la locul carnagiului de la Iasi

Ani la rand, trecerea peste calea ferata de la marginea Iasilor a fost patata cu sange. Cu sangele oamenilor care au murit in accidente. 11, duminica trecuta. O familie intreaga, acum un an. Nimeni n-a.

Antonescu, intrebat cine este liderul opozitiei: Cred ca tot eu. Suntem la guvernare, nu la putere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, raspunzand unei intrebari, ca el este liderul opozitiei, explicand ca partidul sau se afla la guvernare, nu si la putere. intrebat la Digi 24 .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )