Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine este Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD

România Liberă România Liberă,
Cine este Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD

Presedinta interimara a PSD, Rovana Plumb a avut o ascensiune politica remarcabila. A fost sefa a Organizatiei de Femei a PSD, europarlamentar, presedinte al ANPC si al companiei Gerovital, ministru al Mediului din mai 2012, iar de cateva zile si sefa PSD. continuă pe România Liberă

Cine este Rovana Plumb, sefa interimara a PSD

Presedinta interimara a PSD, Rovana Plumb a avut o ascensiune politica remarcabila. A fost sefa a Organizatiei de Femei a PSD, europarlamentar, presedinte al ANPC si al companiei Gerovital, ministru al Mediului din mai 2012, iar de cateva zile si sefa PSD.

FOTO Cine este Rovana Plumb: Ascensiunea femeii de la Gerovital, pusa interimar sa revitalizeze PSD. Cine a promovat-o si pe cine promoveaza ea

Ascensiunea politica a Rovanei Plumb de la simplu membru de partid la presedinte interimar al PSD se intinde pe 21 de ani, timp in care a evoluat in preajma a doi prim-ministri si sefi ai PSD perdanti in alegerile prezidentiale. HotNews va prezinta cariera profesionala si politica a femeii care conduce cel mai mare partid din Romania in acest moment.

Rovana Plumb, despre interimatul PSD: Aceasta misiune pe care am primit-o o voi putea duce la indeplinire, dar cu ajutorul colegilor din partid. Nu mi s-a cerut sa renunt la minister (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD, a declarat miercuri ca toti colegii PSD au soliticat continuarea guvernarii, cu Victor Ponta ca premier. Toti colegii mei au solicitat continuarea guvernarii, cu guvernul con.

Surse: Rovana Plumb ramane interimar la PSD

Rovana Plumb va ramane interimar la PSD, au spus, miercuri, unele surse pentru B1 TV. Astfel, in cadrul sedintei PSD de miercuri, in care liderii partidului au dezbatut divergentele care au aparut dupa ce.

Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intotdeauna. Ponta a mai explicat ca va sustine noul presedinte al PSD. Voi sustine noul.

Rovana Plumb se roaga de Opozitie sa-l imbuneze pe Iohannis. Cu ce scop

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, le-a cerut, joi, liderilor Partidului National Liberal, Vasile Baga si Alina Gorghiu, precumsi presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, sa solicite impreuna presedintelui Klaus Iohannis promulgarea rapida a Codurilor fiscale.

Rovana Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari. Nu ne trebuie congres acum

Social-democratii care nu inteleg ca este nevoie de unitate in partid fac jocurile adversarilor politici, sustine presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, adaugand ca un congres nu ar face altceva decat sa puna in pericol guvernarea PSD.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in interiorul partidului si ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in partid, dar ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra PSD-ul au exist.

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )