Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este tanarul care a pierit electrocutat pe lacul Tarnita

Adevărul Adevărul,
Cine este tanarul care a pierit electrocutat pe lacul Tarnita

Un tanar din localitatea salajeana Aghires a sfarsit tragic in timp ce isi petrecea concediul alaturi de mai multi prieteni, in comuna Gilau, judetul Cluj, unde inchiriase o cabana. O plimbare cu hidrobicicleta pe lacul Tarnita i-a fost, insa, fatala. continuă pe Adevărul

Un pilot roman, erou in publicatiile internationale! Cine este cel care a reusit sa salveze un turist suspendat la peste 2000 de metri inaltime, dupa ce SMURD-ul a esuat (VIDEO)

O scena parca desprinsa din filme, in care pilotul roman Constantin Apavaloaiei a reusit sa salveze un turist suspendat la peste 2000 de metri inaltime, a facut senzatie in presa.

Un tanar din Salaj a murit electrocutat in timpul unei plimbari cu hidrobicicleta pe lacul Tarnita. Alti sapte au suferit rani grave

Un tanar de 30 de ani din localitatea salajeana Aghires a sfarsit electrocutat luni seara, pe lacul Tarnita din judetul Cluj. Alte sapte persoane au fost ranite.

Tanarul care a fugit dupa ce a accidentat mortal o femeie, arestat preventiv

Daniel Marius Vaitis, tanarul de 23 de ani care a accidentat mortal o femeie, dupa care a fugit de la locul faptei, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost luata azi de Judecatoria Sectorului 3 si nu este definitiva, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )