Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cel mai bun jucator de tenis al Australiei, Bernard Tomic, denuntat pentru trafic de droguri: Acesta nu va fi pus sub acuzare

B1 B1,
Cel mai bun jucator de tenis al Australiei, Bernard Tomic, denuntat pentru trafic de droguri: Acesta nu va fi pus sub acuzare

Numele lui Bernard Tomic, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, in varsta de 22 de ani locul 35 ATP), apare intr-un dosar de trafic de droguri. Asta, dupa ce o adolescenta a declarat in fata unei. continuă pe B1

Cel mai bun tenisman al Australiei, denuntat intr-un dosar de trafic de droguri

Bernard Tomic, numarul 35 mondial, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, apare intr-un dosar de trafic de droguri. El a fost denuntat de o persoana care spune ca sportivul s-ar fi laudat cu un transport de droguri, in valoare de 50. 000 dolari.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2015

Alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 pentru protectia calculatorului tau. Este important sa folosesti un antivirus daca nu vrei sa iti pierzi datele atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Am facut o selectie din care tu iti poti alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 si cel mai potrivit pentru [].

Enoiu: Nastase-Tiriac Trophy, cel mai bun din circuitul ATP 250

Bogdan Enoiu, organizatorul BRD Nastase Tiriac Trophy, a prezentat, miercuri, lista oficiala a jucatorilor inscrisi in competitie in acest an. El a spus ca turneul a fost desemnat de Asociatia Tenismenilor Profesionisti ATP) drept cel mai bun din seria ATP 250.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

Ciprian Vultur, propus pentru Cel mai bun actor in rol principal, la Gala UNITER

Ciprian Vultur este actorul propus de Teatrul de Nord Satu Mare pentru sectiunea Cel mai bun actor in rol principal din cadrul Galei premiilor UNITER, pentru rolul cainelui Sarik din piesa Inima de caine, o dramatizare a nuvelei fantastice semnata de Mihail Bulgakov, in regia lui Cristian Ioan.

Cel mai bun tort de post: Tort cu ciocolata si budinca de vanilie

Cel mai bun tort de post. Postul ne limiteaza alegerile culinare, mai ales in ceea ce priveste deserturile, dar aceasta reteta de tort cu ciocolata si budinca de vanilie este absolut delicioasa.

VIDEO Keseru, dubla intr-un meci de infarct: a fost cel mai bun jucator de pe teren, dar a tremurat serios pe final

Fostul stelist a avut nevoie de doar doua meciuri pentru a se adapta la stilul de joc al celor de la Al-Gharafa. Daca etapa trecuta, internationalul roman a marcat unul din cele trei goluri ale echipei sale, miercuri, el a fost omul decisiv pentru Al-Gharafa.

Crima odioasa intr-o localitate vasluiana. Barbat de 44 ani, ucis cu sucitorul de cel mai bun prieten

Un barbat de 44 ani din localitatea vasluiana Rediu Galian comuna Codaesti) a fost ucis noaptea trecuta de cel mai bun prieten, in urma unui conflict spontan produs pe fondul consumului de alcool.

Cel mai bun Sony: Xperia Z4 va avea ecran si camera mai bune

Cu sase luni inainte de lansarea Sony Xperia Z4, programata pentru IFA 2015, apar zvonuri despre caracteristicile noul telefon japonez. Lansarea Sony Xperia Z4 era asteptata la MCW 2015, dar luna septembrie a acestui an pare a fi acum un termen mai realist. Este posibil ca noul varf de gama al Sony sa apara inaintea [].

Samsung Galaxy S6 are cel mai bun ecran pe un smartphone

Dupa cativa ani de ecrane supra saturate de culoare, Samsung a ajuns sa integreze cele mai performante display-uri in noul Galaxy S6. intr-o lume ideala, fiecare nou smartphone de varf de la un producator se vede mai bine si se aude mai bine decat fosta iteratie. in realitate, de cele mai multe ori, diferentele cele [].

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )