Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine va fi noul sef al OMV? Cele mai mari sanse le are un partener de afaceri traditional al Gazprom, actualul presedinte al Camerei de Comert Germania - Rusia

Hotnews Hotnews,
 Cine va fi noul sef al OMV? Cele mai mari sanse le are un partener de afaceri traditional al Gazprom, actualul presedinte al Camerei de Comert Germania - Rusia

Ziarele austriece Der Standard si Kurier scriu ca OMV, compania-mama a Petrom, va anunta astazi o schimbare radicala in conducere. Astfel, noul CEO al companiei austriece va fi Rainer Seele, care il va inlocui pe Gerhard Roiss. Rainer Seele este acum presedintele Consiliului de Administratie al companiei germane Wintershall parte a concernului BASF), dar si presedinte al Camerei de comert Germania - Rusia. Din pozitiile de conducere la Wintershall si Camera de comert, Rainer Seele a avut relatii profunde de business cu companii energetice rusesti, mai cu seama cu Gazprom. Numirea lui Seele este cu atat mai socanta cu cat, in ciuda dezmintirilor oficiale, analistii suspecteaza Gazprom de intentii de cumparare ostila de actiuni OMV. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Dosar de politician: Afacerea vanzarii resurselor de cupru ale Romaniei, unul dintre cele mai mari jafuri nationale (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari jafuri nationale a fost si este afacerea vanzarii resurselor de cupru ale Romaniei. Compania de stat Cupru Min este exploatata la sange de 6 ani si se afla in pragul.

Cele mai mari pagini de Facebook din lume - de la Ronaldo la Shakira

Cele mai mari pagini de Facebook din lume sunt detinute chiar de catre reteaua lui Mark Zuckerberg. Apoi urmeaza sportivi si artisti cunoscuti internationali care o aduna o audienta de pest 100 de milioane de persoane.

Cele mai mari baraje din lume

Cele mai mari baraje din lume. Barajele pot fi formate din cauze naturale sau prin interventia deliberata a omului, motivele fiind mai ales construirea de hidrocentrale care sa poate asigura alimentarea cu energie a anumitor orase sau regiuni.

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2014. Ce jucatori il urmeaza

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2014, 65 de milioane de euro, potrivit studiului anual realizat de France Football si dat publicitatii miercuri.

DOCUMENT Noul Cod Fiscal: Cele mai importante 40 de modificari in fiscalitate propuse de Guvern

Dupa 3 ani si sub conducerea a 3 ministri, proiectul noului Cod Fiscal a fost aprobat miercuri in sedinta de Guvern, urmand sa fie trimis in Parlament pentru dezbaterile finale. In toti acesti 3 ani, cel care s-a ocupat nemijlocit de proiect a fost secretarul de stat Dan Manolescu, un tehnocrat apreciat in mediul politic. Codul Fiscal rescris cuprinde circa 100 de modificari. Vezi in articol modificarile cu cel mai mare impact asupra firmelor si contribuabililor.

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari castiguri in 2014

France Football a publicat lista fotbalistilor care au castigat cei mai mult bani in 2014, iar ierarhia este condusa de Lionel Messi. Jucatorul Barcelonei a avut venituri de 65 de milioane de euro anul trecut. Pe locul doi se afla Cristiano Ronaldo 54 de milioane de euro), iar pe trei Neymar FC Barcelona - 36,5 milioane de euro).

Cenzura pe internet ajunge si pe unul dintre cele mai mari site-uri din lume

Un instrument numit filtrare de calitate, valabil pentru anumiti utilizatori ai aplicatiei Twitter de pe iOS, incearca sa filtreze postarile considerate ofensive sau abuzive.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Strazile Dunarii si Bucuresti sunt arterele unde s-au produs cele mai multe accidente de circulatie in Alexandria, in ultimii doi ani. Martea este ziua predispusa la accidente, in vreme ce duminica pare cea mai sigura zi de circulat pe soselele din oras. Dupa o analiza facuta de politistii de la circulatie, 50% dintre accidentele de anul trecut s-au produs in intervalul orar 6.

Cele mai frumoase parcuri din Europa

Cele mai frumoase parcuri din Europa. O destinatie grozava, verde, plina de copaci si de flori, Europa ofera o multime de parcuri cu adevarat minunate celor care iubesc natura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )