Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine s-a distrat Radu Mazare de Sfantul Stefan

Antena3 Antena3,
Cu cine s-a distrat Radu Mazare de Sfantul Stefan

Radu Mazare, o prezenta discreta dupa ce si-a dat demisia din PSD si de la Primaria Constanta, a petrecut de ziua numelui intr-un local constantean. Mare amator de cluburi, Mazare nu a mai fost vazut pe. continuă pe Antena3

Sfantul Stefan, primul martir al Bisericii, serbat in a treia zi de Craciun

Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir al Bisericii, este serbat pe 27 decembrie, in a treia zi de Craciun, existand credinta ca acesta ii ajuta pe bolnavi si pe cei care se judeca de.

Superstitii de Sfantul Stefan, praznuit pe 27 decembrie. De ce sunt interzise calatoriile la munte a treia zi de Craciun

In cea de-a treia zi de Craciun, pe 27 decembrie, Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir crestin condamnat la moarte de autoritatile iudaice din Ierusalim. Numele lui este de origine greceasca - Stephanos - si inseamna coroana, ghirlanda, cununa.

Aproape 460.000 de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Stefan

Aproape 460. 000 de romani isi serbeaza duminica onomastica, cu ocazia praznuirii Sfantului Stefan. Cei mai multi dintre sarbatoritii de astazi poarta numele de Stefan sau Stefania.

Aproape 460.000 de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Stefan

Aproape 460. 000 de romani care poarta numele Sfantului Stefan isi serbeaza onomastica duminica, in a treia zi de Craciun, cei mai multi dintre sarbatoriti avand numele Stefan, Stefania si Stefana,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )