Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine sunt cei pe care ii aduce PSD la Bucuresti pentru parada de 1 Decembrie

Antena3 Antena3,
Cine sunt cei pe care ii aduce PSD la Bucuresti pentru parada de 1 Decembrie

Mai multe autocare cu reprezentanti PSD vor merge, vineri, la Bucuresti, pentru a participa la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Nationale. Informatia a fost confirmata la Sinteza. continuă pe Antena3

Cine sunt parlamentarii Puterii din Comisia speciala pentru amendarea legilor justitiei

O buna parte din membrii PSD-ALDE si UDMR din comisia speciala pentru modificarea legilor justitiei si-au pus semnatura de-a lungul timpul pe mai multe proiecte de lege controversate. Presedintele comisiei, Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei care a promovat OUG 13, face echipa cu Stanica Cataniciu ALDE), declarata incompatibila de ANI, Doina Federovici PSD), semnatara a unei legi prin care avocatilor li s-a acordat o imunitate sporita, si Marton Arpad UDMR), initiator al unui proiect de lege prin care un proces este suspendat pe durata judecarii de Curtea Constitutionala a exceptiilor de neconstitutionalitate ridicate. Echipa este completata de Eugen Nicolicea PSD), presedintele Comisiei Juridice care nu a profesat nici macar o zi ca jurist, conform CV-ului, si de Izabella Ambrus UDMR), unul dintre initiatorii unui proiect de lege prin care se propune relaxarea conditiilor de liberare conditionata. Vezi in articol cine sunt, ce studii si averi au parlamentarii din comisia speciala pentru amendarea legilor justitiei .

Politisti avansati de Ziua Nationala. Cine sunt cei opt oameni ai legii rasplatiti pentru merite exceptionale

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, mai multi oameni ai legii au fost avansati in grad, inaintea implinirii stagiului minim, pentru merite exceptionale in activitatea profesionala.

Cum se pregatesc primariile de sector din Bucuresti pentru deszapezire. Situatii delicate in Sectoarele 3, 4 si 5

Primarii de sector din Bucuresti, cei care se ocupa efectiv de activitatea de salubrizare si deszapezire din Bucuresti, au anuntat luni, in cadrul comandamentului de iarna de la Primaria Capitalei, ca sunt pregatiti pentru deszapezire. Totusi, in acest an, cateva sectoare au o situatie mai delicata. Primaria sectorului 3 se cearta de cateva luni cu firma Rosal, primaria infiintandu-si propria companie de salubrizare, iar in cateva luni, aceasta ar urma sa preia activitatea de la Rosal, dupa spusele primarului Robert Negoita. Ramane de vazut cum va afecta acest scandal locuitorii sectorului in aceasta iarna.

Oamenii care traiesc la 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiti din lume. Legatura dintre temperatura si personalitate

Oamenii care traiesc in regiuni in care temperatura medie este de 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiti si cei mai sociabili din lume, conform unui studiu global publicat marti, citat de.

Aglomeratie pe DN1: Nervi in trafic pentru cei care au plecat in mini-vacanta de 1 Decembrie

Romanii au profitat de mini-vacanta de 1 Decembrie pentru a petrece cateva zile la munte. Ca de fiecare data, aglomeratia de pe sosele este la ordinea zilei. Si cei care au ales sa plece pe Valea Prahovei cu trenul au avut parte de o surpriza.

Comunitatea Coruptia ucide, apel catre cei care vor merge la parada de 1 Decembrie, inclusiv cei adusi de partide cu autobuzele: Sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta

Comunitatea Facebook Coruptia ucide, impreuna cu celelalte grupuri civice care au organizat pana acum protestele fata de modificarea legilor justitiei, au transmis joi seara un apel catre toti cei care intentioneaza sa participe vineri la parada de Ziua Nationala, inclusiv cei adusi de partidele politice cu autobuzele, sa trateze cu respectul cuvenit semnificatia acestui eveniment si sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta. Grupurile mentionate asigura totodata opinia publica de hotararea noastra de a cinsti solemnitatea momentului.

Mitingurile anticoruptie, apel catre cei care vor merge la parada de 1 Decembrie, inclusiv cei adusi de partide cu autobuzele: Sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta

Comunitatea Facebook care sustine mitingurile anticoruptie, impreuna cu celelalte grupuri civice care au organizat pana acum protestele fata de modificarea legilor justitiei, au transmis joi seara un apel catre toti cei care intentioneaza sa participe vineri la parada de Ziua Nationala, inclusiv cei adusi de partidele politice cu autobuzele, sa trateze cu respectul cuvenit semnificatia acestui eveniment si sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta. Grupurile mentionate asigura totodata opinia publica de hotararea noastra de a cinsti solemnitatea momentului.

PSD aduce 30 de autocare cu simpatizanti in Bucuresti pentru parada de 1 Decembrie. Tot maine e miting de protest organizat de Coruptia ucide

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a aprobat participarea simpatizatilor PSD adusi de 30 de autocare la parada Zilei Nationale a Romaniei, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro. Autocarele vor stationa in zona Complexului Expositional Romexpo, iar afluirea si defuirea participantilor se vor face in mod individual. Potrivit unor surse HotNews. ro, PSD ar fi cerut aprobare pentru inca 20 de autocare.

PSD aduce 30 de autocare cu simpatizanti in Bucuresti pentru parada de 1 Decembrie. Tot vineri e miting de protest organizat de Coruptia ucide

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a aprobat participarea simpatizantilor PSD adusi de 30 de autocare la parada Zilei Nationale a Romaniei, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro. Autocarele vor stationa in zona Complexului Expozitional Romexpo, iar afluirea si defluirea participantilor se vor face in mod individual. Potrivit unor surse HotNews. ro, PSD ar fi cerut aprobare pentru inca 20 de autocare.

PSD aduce 30 de autocare cu simpatizanti in Bucuresti pentru parada de 1 Decembrie

Primaria Capitalei a aprobat participarea simpatizantilor PSD, adusi cu 30 de autocare, la parada militara de 1 Decembrie, potrivit HotNews. ro . Social-democratii ar fi cerut aprobare pentru inca 20 de autocare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )