Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt cei care decid legile Romaniei: Diletantii din Comisiile Parlamentare

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cei care decid legile Romaniei: Diletantii din Comisiile Parlamentare

Comisiile din Senat si din Camera Deputatilor au atributii in domenii clar delimitate. Dar nu exista nici un criteriu educational sau profesional pe baza caruia sa se faca alegerea presedintilor si a membrilor acestora. continuă pe România Liberă

Serban Copot, internat in spital alaturi de fiul lui. Tedi are gastro enterocolita, iar artistul ii critica pe cei care isi trimit copiii bolnavi la gradinita!

Serban Copot a petrecut weekend-ul in spital alaturi de fiul lui, Tedi. Micutul in varsta de cinci ani a fost diagnosticat cu gastro-enterocolita si a fost internat de urgenta. Tatal lui s-a internat, la randul sau, in aceeasi rezerva, pentru a-i fi alaturi.

Culisele dosarului IPS Teodosie. Cine sunt ministrii pe care DNA nu i-a intrebat nimic

Mai multi ministri ai Agriculturii, din perioada 2010 si pana in prezent, nu au fost intrebati nimic de Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul lui IPS Teodosie, arhiepiscopul.

Olanda ar putea legaliza eutanasierea pentru cei care simt ca viata lor s-a terminat

Suicidul asistat e un subiect care starneste numeroase controversede ordin etic. Olanda a fost prima tara care a decis sa legalizeze eutanasierea umana, in 2002. Acum, guvernul olandez ar putea duce lucrurile cu un pas mai departe. Daca decizia din 2002 prevedea ca doar persoanele care sufereau de boli in faza terminala si dureri de [].

Mgingo, insula din Africa cu propriile reguli. Ce patesc cei care vor sa patrunda pe ea

Pe continentul african exista un mare lac, numit Victoria. Pe acest lac exista si o insula, pe care oamenii au denumit-o Mgingo. Aceasta insula este populata de 131 de oameni, ceea ce este destul de mult pentru m?.

Olanda doreste sa extinda legea eutanasiei si pentru cei care considera ca viata lor s-a incheiat

Ministerul Sanatatii si al Justitiei din Olanda vor sa propuna o lege prin care sa legalizeze sinuciderea asistata pentru persoanele care simt ca viata lor s-a terminat, desi nu sufera de o bo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )