Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

Schimbarea sistemului prin care sunt desemnati presedintii Consiliilor Judetene a schimbat profund harta politica din Transilvania si Banat. Noii presedinti de consilii au fost desemnati prin votul consilierilor judeteni, in loc sa fie alesi prin vot direct. continuă pe România Liberă

Cersetorii din Regat care vor fi dati afara vor avea de suferit prin jocul vizelor. Ilie Serbanescu, fostul ministru din Cabinetul Ciorbea, despre cum vor fi afectati romanii de iesirea Marii Britanii din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are unele efecte si pentru cetatenii romani care locuiesc pe teritoriul Regatului Unit. Economistul Ilie Serbanescu este de parere ca cei care vor avea de.

Putem depasi problemele Europei doar daca ramanem uniti. Europarlamentarul Cristian Busoi, despre Brexit: Daca cineva trebuie sa paraseasca UE, aceia sunt politicienii care aprind crize ce distrug increderea in Uniune

Europarlamentarul Cristian Busoi este de parere ca iesirea Marii Britanii din UE ar fi o grseala ireversibila. Oficialul roman militeaza pentru Uniune, afirmand totodata ca cei care trebuie sa.

HOROSCOP 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin

Horoscop maine, 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin, iar Sagetatorii vor avea o idee stralucitoare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Romania prezinta primul plan de instalare a prizelor pentru masini electrice. Cine poate aplica si care sunt limitele financiare

In Romania sunt doar cateva zeci de masini electrice si de puncte de incarcare, iar Ministerul Mediului a prezentat astazi primul plan mai clar de subventionare a dezvoltarii unei retele de prize. Bugetul total este de 70 milioane lei, iar cuantumul de finantare este de maxim 200. 000 euro/proiect, fiind eligibile institutii si firme din orase cu peste 50. 000 de locuitori. Daca programul va avea succes vor fi instalate cateva sute de prize, iar ministerul finanteaza 80% din proiect, cu restul urmand sa vina beneficiarul. Anunturile au fost facute de Cristiana Pasca Palmer la un eveniment organizat de supermarket-urile Cora care vor pune statii de incarcare la toate cele 11 magazine din tara.

FOTO VIDEO S-a constituit Consiliul Local Oradea. Cine sunt cei doi viceprimari alesi

Consiliul Local Oradea s-a constituit legal, fiind validati 25 din cei 27 de consilieri alesi in 5 iunie, cei doi absenti urmand sa fie validati ulterior. Noul consiliu va fi alcatuit din 18 consilieri PNL, cinci de la PSD si patru de la UDMR.

BREYXIT. Partidul Popular conduce alegerile din Spania. Unidos Podemos, pe locul trei

Duminica, spaniolii sunt chemati la urne, imediat dupa Brexit, ca sa decida daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos.

BREYXIT. Partidul Popular conduce alegerile din Spania. Unidos Podemos, pe locul doi

Duminica, spaniolii sunt chemati la urne, imediat dupa Brexit, ca sa decida daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos.

Politic Show: Corina Cretu ii solicita ministrului Transporturilor accelerarea implementarii proiectelor din acest domeniu; Tehnocrati versus dinozauri. Cine sunt oamenii din Guvernul Ciolos care au raspuns atacurilor lansate de politicieni; Oferta lui D

Petre Roman si-ar putea relua mandatul de deputat. Petre Roman ar putea sa redevina deputat, dupa ce membrii Comisiei. Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul. Care este motivul. Presedintele USB Nicusor Dan a spus joi ca.

O noua nunta regala? Printul Harry a fost cerut in casatorie. Cine este cea care vrea sa fie printesa

Printul Harry in varsta de 31 de ani a fost cerut in casatorie. Cel de-al cincilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, trebuie sa se aseze la casa sa, de aceasta parere sunt apro.

Dan Teodorescu, mesaj emotionant catre cei care au donat pentru mama lui

Dan Teodorescu a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care le multumeste tuturor celor care au raspuns apelului sau disperat prin care le cerea sa doneze sange pentru mama lui. Mama nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )