Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine sunt militarii din aeroporturile din Crimeea? Flota Rusa de la Marea Neagra: NU sunt trupele noastre!

Antena3 Antena3,
Cine sunt militarii din aeroporturile din Crimeea? Flota Rusa de la Marea Neagra: NU sunt trupele noastre!

Mai multe persoane niedentificate, imbracate in uniforme militare si inarmate patruleaza perimetrul Aeroportului International din capitala Crimeei, Simferopol. Acestea pretind ca sunt in cautarea unor trupe. continuă pe Antena3

Amenintare la Marea Neagra! Ucraina avertizeaza Flota rusa impotriva oricarei agresiuni militare

Presedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov a avertizat joi Flota rusa la Marea Neagra impotriva oricarei agresiuni militare, in contextul in care persoane inarmate, proruse, au preluat controlul asupra.

Ucraina avertizeaza Flota rusa la Marea Neagra impotriva oricarei agresiuni militare

Presedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov a avertizat joi Flota rusa la Marea Neagra impotriva oricarei agresiuni militare, in contextul in care persoane inarmate, proruse, au preluat controlul asupra unor cladiri oficiale in.

Presa internationala despre situatia din Ucraina: Crimeea: punctul de plecare al urmatoarei crize din Ucraina?/ Trebuie trimise mesaje fara echivoc Rusiei ca nu se va accepta scindarea Ucrainei/ Paralele cu Serbia si Revolutia din Romania

Situatia din Ucraina continua sa-i preocupe pe editorialistii marilor ziare, mesajele lor mergand de la sublinierea necesitatii unitatii Occidentului in sprijinul acordat Ucrainei pana la contracararea actiunilor Rusiei din estul si sud-estul tarii in vederea evitarii unei ruperi in doua a Ucrainei. Multi economisti considera ca Ucraina se indreapta spre colaps financiar, avand 73 de miliarde de dolari de rambursat in urmatoarele 18 luni, subliniind ca autoritatile s-au bazat pe Rusia pentru a cumpara o parte din datorie.

Studiul din EUROPA care arata cine sunt cei mai INFIDELI cetateni. Doua mari puteri se bat pentru primul loc

Francezii si italienii sunt campionii infidelitatii in Europa, mai mult de un barbat din doi 55%) si o femeie din trei 32% in Franta si 34 % in Italia) cedand ispitelor, potrivit unei anchete a Ifop,.

25 de ani de World Wide Web - Cine sunt oamenii care au facut ca internetul sa fie un succes atat de mare

In martie se implinesc 25 de ani de cand Tim Berners-Lee si colegii sai de la institutul CERN din Geneva au pus bazele World Wide Web-ului www) fara de care dezvoltarea fantastica a internetului din prezent nu ar fi fost posibila. Internetul a devenit un fenomen fara de care nu ne mai putem imagina viata, iar The Telegraph a trecut in revista cateva dintre super-starurile care au contribuit la dezvoltarea internetului.

Ce planuri are Calin Popescu Tariceanu si cine sunt adeptii lui

Demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a colabora cu Victor Ponta si a mentine USL-ul in ciuda deciziei luata de catre PNL nu strange foarte multi adepti din partid. Surse din interiorul PNL au declarat pentru Hotnews. ro ca Tariceanu incearca sa rupa partidul, de comun acord cu PSD, insa, dincolo de cativa parlamentari nemultumiti care au intrat in conflict direct cu Crin Antonescu, Tariceanu nu are adepti pentru a destructura PNL-ul. Aceleasi surse sustin ca Tariceanu a primit promisiuni din partea lui Ponta pentru a sustine crearea unui nou partid politic. Pe de alta parte, Ponta se foloseste mediatic la maximum de prestatia lui Tariceanu, defiland pe televiziuni cu imaginea de lider impaciuitor, care cauta in continuare solutii pentru pastrarea USL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )