Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine sunt presedintii de tara care vor vizita Moldova in 2018 la invitatia lui Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Cine sunt presedintii de tara care vor vizita Moldova in 2018 la invitatia lui Igor Dodon

In anul 2018, Republica Moldova va fi vizitata de mai multi sefi de state. Primul care va sosi in tara anul curent va fi presedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukasenko, care si-a programat vizita pentru luna aprilie. Anuntul a fost facut de catre Igor Dodon, in cadrul emisiunii Acces direct de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un eurodeputat roman vrea un proiect de tara care ar cuprinde Unirea cu Republica Moldova: Ar fi o baza pentru dezvoltarea Romaniei Mari VIDEO

Europarlamentarul roman Marian Jean Marinescu considera ca cea mai usoara cale de integrare europeana a Republicii Moldova este prin Unirea cu Romania. in opinia sa, in Anul Centenarului este timpul potrivit ca Bucurestiul sa elaboreze un proiect de tara care ar viza Unirea celor doua maluri ale Prutului.

Anuntul facut de ministrul Muncii. Angajatii care vor avea salarii mai mici

Februarie este luna in care se incaseaza primele salarii modificate, asa cum prevede legea salarizarii. in timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, exista si angajati ai statului care vor primi sa.

Theresa May: Ce se va intampla cu europenii care vor veni in Regat dupa luna martie 2019

Premierul britanic Theresa May a avertizat, joi, ca europenii care vor veni in Marea Britanie dupa B.

CINE SUNT si cu ce se ocupa sotii doamnelor din Cabinetul Dancila, PASTORITE de Liviu Dragnea! TOTUL despre barbatii care le asteapta acasa pe cele 9 femei

Din Cabinetul condus de Viorica Dancila fac parte mai multe femei decat pana acum. Din cele 28 de portofolii ale Guvernului, noua sunt ocupate de doamne. Una dintre intrebarile care circula.

S-a publicat LISTA OLIGARHILOR: Cine sunt miliardariii care au legaturi cu Vladimir Putin

O lista cu 210 oameni de afaceri si inalti oficiali rusi care ar avea legaturi cu presedintia Rusiei a fost data publicitatii marti de catre Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite, relateaza.

Cine sunt martorii-cheie care negociau santajul sexual in cazul fostului episcop de Husi

Cei patru consilieri ai fostului Episcop de Husi au fost prezenti miercuri la Tribunalul Vaslui, unde au fost citati ca martori in dosarul in care trei preoti sunt acuzati ca l-au santajat pe Corneliu Barladeanul.

Top 5 zodii care vor avea NOROC in DRAGOSTE in februarie

Luna februarie este considerata luna indragostitilor, iubirea fiind sarbatorita in cele mai romantice moduri. insa, in aceasta luna, cinci zodii sunt cele mai norocoase in ceea ce priveste sansele lor.

Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna februarie

Februarie este fara indoiala luna indragostitilor. insa nu toate zodiile se bucura de influenta lui Cupidon in aceasta luna. Iata care sunt cele norocoase zodii cand vine vorba de dragoste. Gemeni:.

Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase in februarie. Vezi daca te afli printre ele

Horoscop februarie 2018. Februarie 2018 este o luna ce pare la prima vedere banala, dar care poate deveni impredictibila. Banala, fiindca nu este presarata cu aspecte planetare spectaculoase. Impredictibila,.

Daca sunt responsabili politici care au de facut reprosuri SPP, trebuie sa actioneze institutional

Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca in cazul in care exista responsabili politici care au de facut reprosuri Serviciului de Protectie si Paza, acestia trebuie sa actioneze institutional, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )