Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine ii va tine scaunul cald lui Victor Ponta in perioada vacantei

Antena3 Antena3,
Cine ii va tine scaunul cald lui Victor Ponta in perioada vacantei

Victor Ponta a semnat trei decizii prin care isi imputerniceste trei membri ai executivului sa-i tina locul pe perioada vacantei. Asadar, pana pe 5 ianuarie inclusiv, Ponta va absenta de la Palatul Victoria. continuă pe Antena3

Premier in ture: cu cine isi imparte Victor Ponta atributiile

Premierul Victor Ponta a semnat un set de decizii prin care si-a delegat atributiile pe perioada Sarbatorilor de iarna din acest an, pana pe 5 ianuarie inclusiv, vicepremierilor Daniel Chitoiu, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, scrie Mediafax .

Victor Ponta precizeaza ca a luat masa cu Familia Regala a Romaniei, dar nu si cu Regele Mihai.

Premierul a luat masa cu familia regala vineri la Savarsin, insa Regele Mihai nu a participat, luand parte Principesa Margareta si Principele Radu, fotografia,de la pranzul oficial cu ocazia aniversarii Regelui, fiind postata din greseala de echipa online, se precizeaza pe pagina Facebook a lui Ponta, consemneaza Mediafax. Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod .

Unde va petrece Victor Ponta Revelionul.

Premierul Victor Ponta afirma ca va petrece Revelionul in tara si spera ca va avea zile linistite in continuare, asa cum a fost cele aduse in dar de Mos Craciun, relateaza Mediafax. Ca de obicei, in tara si nu la RA-APPS, a spus Ponta, facand aluzie la faptul ca nu intentioneaza sa ocupe una din vilele de protocol ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) puse la dispozitia demnitarilor. Citeste si: Ponta: Basescu poate face Revelionul la Covasna, daca suna la MApN Intrebat .

Victor Ponta petrece Craciunul alaturi de familie: Premierul a publicat pe Facebook imagini langa brad (FOTO)

Premierul Victor Ponta petrece Craciunul alaturi de familie. Dovada stau si cateva fotografii in care apar membrii familiei Ponta langa bradul de Craciun, fotografii ce au fost distribuite pe pagina de Facebook.

Gafa pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta (VIDEO)

Gafa a echipei premierului Victor Ponta, pe pagina de Facebook a acestuia! Pe site-ul de socializare au aparut fotografii de la intalnirea pe care prim-ministrul a avut-o in a treia zi de Craciun, la Palatul de la.

Victor Ponta s-a intalnit cu regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Victor Ponta, invitat de regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Victor Ponta, invitat de Regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Victor Ponta, invitat de Regele Mihai la castelul de la Savarsin. Prim-ministrul s-a intalnit cu Principesa Margareta si cu Principele Radu

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Victor Ponta, despre complexele turistice trecute la SRI, MApN si Biserica: Am considerat ca nu e bine sa le vindem pur si simplu, ci sa fie folosite de institutii serioase ale statului

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu a avut in vedere vacantele presedintelui Traian Basescu atunci cand a decis trecerea vilei din Covasna de la RA-APPS la Ministerul Apararii, si ca acesta isi poate petrece in continuare vacantele aici, avand in vedere ca este si seful armatei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )