Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine e voluntarul care salveaza vieti la 16 ani

România Liberă România Liberă,
Cine e voluntarul care salveaza vieti la 16 ani

Mihai Daniel, de 16 ani, e voluntar la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) de aproape un an. Duminica, in drum spre biserica, a vazut un barbat cazut pe strada cu fata in jos, era in stop cardiorespirator. A inceput resuscitarea si l-a salvat, dar nu este prima oara. continuă pe România Liberă

Birocratii nu salveaza vieti, Raed Arafat! MAI cumpara sute de masini 4x4, dar saltele de salvare n-avem

Inca un idol de carton s-a zdrobit de evidenta sistemului corupt si corupator precum o sinucigasa care cade in gol de la etajul zece direct pe caldaram. Doctorul cu voluntariatul in sange, salvatorul neamului, inventatorul interventiei multidisciplinare in situatii de urgenta, romanul adoptat Raed Arafat, in fapt doar un birocrat din incompetentul minister al Administratiei si Internelor, poate sa plece. Nu si-a facut datoria, scrie Mihai Angheluta pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Birocratii nu salveaza vieti, Arafat!

Inca un idol de carton s-a zdrobit de evidenta sistemului corupt si corupator precum o sinucigasa care cade in gol de la etajul zece direct pe caldaram. Doctorul cu voluntariatul in sange, salvatorul neamului, inventatorul interventiei multidisciplinare in situatii de urgenta, romanul adoptat Raed Arafat, in fapt doar un birocrat din incompetentul minister al Administratiei si Internelor, poate sa plece. Nu si-a facut datoria.

Dosarul lui Horia Georgescu, mutat la o alta instanta. Cine va decide soarta fostului sef ANI

Procesul in care este judecat pentru fapte de coruptie fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost mutat de la instanta suprema la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) si-a declinat competenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )