Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dosarul lui Horia Georgescu, mutat la o alta instanta. Cine va decide soarta fostului sef ANI

România Liberă România Liberă,
Dosarul lui Horia Georgescu, mutat la o alta instanta. Cine va decide soarta fostului sef ANI

Procesul in care este judecat pentru fapte de coruptie fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost mutat de la instanta suprema la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) si-a declinat competenta. continuă pe România Liberă

Dosarul fostului sef ANI, Horia Georgescu, mutat de la iCCJ la Curtea de Apel Bucuresti

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca nu mai are competenta de a judeca dosarul ANRP in care este acuzat fostul sef al ANI Horia Georgescu. Procesul se va desfasura la Curtea de Apel Bucuresti.

Dosarul lui Horia Georgescu a fost mutat de la iCCJ la Curtea de Apel Bucuresti

Procesul privind dosarul ANRP in care este anchetat fostul sef al ANI Horia Georgescu se va desfasura la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca nu mai are competenta de a-l judeca, transmit surse din presa.

Dosarul in care fostul sef al ANI Horia Georgescu a fost trimis in judecata, mutat la Curtea de Apel Bucuresti

Dosarul in care fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu este acuzat de abuz in serviciu dupa ce ar fi aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) va fi judecat de Curtea de Apel Bucuresti. Asta dupa ce judecatorii Curtii Supreme si-au declinat competenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )