Libnet.ro
UNICEF

19:15

Pe cine vrea USR PLUS sa trimita in Parlament pentru urmatorii patru ani

România Liberă România Liberă,
Pe cine vrea USR PLUS sa trimita in Parlament pentru urmatorii patru ani

Desemnarea candidatilor USR PLUS pentru alegerile parlamentare continua sa provoace reactii, dupa ce. continuă pe România Liberă

Un deputat demisioneaza din USR si din Parlament, pentru ca ambele merg pe drumul gresit

Cornel Zainea, deputat USR de Ilfov a anuntat, joi, ca demisioneaza atat din USR cat si din Parlamen.

USR PLUS Brasov si-a desemnat candidatii pentru Parlament

Alianta USR PLUS Brasov si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, presedintele USR Bra.

BRASOV: Alianta USR PLUS si-a desemnat candidatii pentru Parlament

Alianta USR PLUS Brasov si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, presedintele USR Brasov, Irineu Darau, deschizand lista pentru Senat, iar deputatul Tudor Benga pe cea pentru Camera Deputatilor, scrie Agerpres.

BARNA: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna, conform news. ro.

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

Alianta USR PLUS Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

Sambata, 10 octombrie 2020, in cadrul Conferintei Municipale USR PLUS Bucuresti organizate in sistem online, delegatii desemnati de cele doua filiale ale Aliantei USR PLUS din Bucuresti au votat candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit unui comunicat USR.

Surse. Doi parlamentari din tabara lui Nicusor Dan au batut palma cu Barna. USR PLUS alege azi lista de parlamentari pentru Bucuresti

Senatorul Cristian Ghica si deputatul Cristian Seidler sunt singurii doi parlamentari din tabara nicusorista care vor prinde locuri eligibile pe lista USR PLUS, dupa ce au negociat cu Dan Barna, sustin surse politice pentru Adevarul. Delegatii USR PLUS stabilesc azi ordinea candidatilor pentru parlamentare.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Alianta USR PLUS Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru parlamentare

Conferinta Municipala USR PLUS Bucuresti, organizata in sistem online, a desemnat, sambata, candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, la alegerile din decembrie. Conform unui comunicat, pe cele doua liste, pentru Senat si Camera Deputatilor, se regasesc parlamentari care au reprezentat cu succes organizatia si in actuala legislatura, dar si oameni noi, cu experienta in mediul privat si in societatea civila, oameni care au contribuit prin activitatea lor la proiecte importante. Procesul de desemnare a candidatilor comuni a fost primul in care membrii celor doua partide si-au ales candidatii comuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )