Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cineastul Andy Wachowski, unul dintre fratii care au regizat trilogia Matrix, a anuntat ca este transsexual

Adevărul Adevărul,
Cineastul Andy Wachowski, unul dintre fratii care au regizat trilogia Matrix, a anuntat ca este transsexual

Cineastul Andy Wachowski, unul dintre cei doi frati Wachowski care au regizat filmele din trilogia Matrix, a anuntat ca este transsexual, marti, la cativa ani dupa ce fratele sau Larry a facut acelasi anunt, in 2008, adoptand prenumele Lana, scrie usmagazine. com. continuă pe Adevărul

Vlasov, unul dintre posibilii beneficiari ai deciziei CCR de eliminare a SRI din probatiune

Unul dintre condamnatii care ar putea beneficia de decizia CCR de a anulare a interceptarilor realizate cu suportul tehnic al SRI, este Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Politiei a fost prins

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Sectiei 19 de Politie a fost prins luni. Este vorba despre Costel Grosu, in varsta de 38 de ani, care este cercetat pentru furt.

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Astazi este de nerecunoscut

Este unul din marii actori de la Hollywood, dar astazi poate trece neobservat pe strada. Si asta pentru ca este de nerecunoscut.

Microsoft face un pas decisiv dincolo de Windows, lansand in premiera pentru Linux unul dintre produsele sale esentiale

Microsoft face un pas important dincolo de sistemul de operare Windows, lansand o versiune pentru Linux a sistemului de gestionare a bazelor de date SQL Server. Produsul rula pana acum numai pe Windows, iar lansarea versiunii de Linux este unul din momentele esentiale de cand conducerea companiei a fost preluata de Satya Nadella, noteaza Financial Times.

Aniversare tragica! Unul din baietii care si-au pierdut viata in accidentul din Mamaia a murit de ziua mamei sale

Dezvaluiri incredibile au aparut in cazul tinerilor care si-au pierdut viata in urma cumplitului accident din Mamaia, de pe 3 martie.

Primul studiu despre sportul de anduranta: peste 50% dintre romanii care il practica spun ca au devenit mai organizati si mai eficienti la locul de munca!

Primul studiu despre sporturile de anduranta din Romania, derulat de Adrenallina, Sports PR more, prima agentie de comunicare sportiva din Romania, releva cateva detalii interesante despre romanii care le practica.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )