Libnet.ro
UNICEF

05:00

CIOLACU: Citu vrea sa vanda, pe nimic, cele mai puternice si rentabile companii de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Citu vrea sa vanda, pe nimic, cele mai puternice si rentabile companii de stat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Florin Citu vrea sa vanda pe nimic cele mai puternice si mai rentabile companii de stat, iar social-democratii se vor opune acestei incercari cu toate fortele. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii! Vrea sa vanda pe nimic! cele mai puternice si mai rentabile companii de stat!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii se vor opune cu toate fortele proiectului premierului Florin Citu de abrogare a Legii initiate si votate de PSD anul trecut privind neinstrainarea.

Premierul Citu vrea sa vanda pe nimic companiile de stat, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca premierul Florin Citu intentioneaza sa vanda pe nimic.

Guvernul vrea sa reporneasca listarea companiilor romanesti. Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii

Guvernul vrea sa abroge legea initiata de PSD prin care sunt blocate timp de doi ani vanzarile de participatii si listarile companiilor de stat, un proiect de lege in acest sens fiind lansat de Ministerul Economiei.

NASA va testa motoarele celei mai puternice rachete construite vreodata

NASA va testa pe 17 ianuarie motoarele auxiliare ale celei mai puternice rachete construite vreodata, conform unui comunicat al agentiei spatiale americane, transmite Space. com.

NASA va testa motoarele celei mai puternice rachete construite vreodata VIDEO

NASA va testa pe 17 ianuarie motoarele auxiliare ale celei mai puternice rachete construite vreodata, conform unui comunicat al agentiei spatiale americane, transmite luni Space. com.

NASA va testa motoarele celei mai puternice rachete construite vreodata VIDEO

NASA va testa pe 17 ianuarie motoarele auxiliare ale celei mai puternice rachete construite vreodata, conform unui comunicat al agentiei spatiale americane, transmite luni Space. com.

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

EUROSTAT: Malta, Bulgaria si Romania, cele mai scazute rate ale absentelor de la munca, in T3 2020

Cele mai ridicate rate ale absentelor de la munca in trimestrul trei din 2020, inregistrate in randul statelor membre ale Uniunii Europene pentru care exista date disponibile, sunt in Suedia 16,1%), Franta 14,4%) si Austria 12,6%), iar cele mai scazute in Malta 1,5%), Bulgaria 1,9%) si Romania 2%), potrivit datelor publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Evolutia pandemiei. Cele mai mari rate de infectare sunt in Bucuresti si in Timis

Cele mai mari rate de infectare cu noul coronavirus sunt in Bucuresti si in judetul Timis, releva ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )