Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ciolacu, despre senatorul Ion Ganea: Descoperit de catre CNSAS ca a fost turnator al Securitatii, nu s-a mai regasit pe listele PSD. Ce i-ar fi promis PNL

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre senatorul Ion Ganea: Descoperit de catre CNSAS ca a fost turnator al Securitatii, nu s-a mai regasit pe listele PSD. Ce i-ar fi promis PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, ca senatorul Ion Ganea, descoperit de catre CNSAS ca a fost turnator al Securitatii, nu s-a mai regasit pe listele PSD, intrucat partidul a luat decizia de a nu avea astfel de candidati. continuă pe Adevărul

PSD, tradat de senatorul Ion Ganea, in ziua in care trebuia stabilita organizarea alegerilor: Nu avem explicatie ca nu a raspuns la telefon astazi

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a spus luni ca senatorul PSD Ion Ganea ar fi trecut de partea PNL. Faravotul lui Ganea, PSD nu a avut cvorum in Biroul Permanent al Senatului, pentru a demara procedurile de stabilire a datei alegerilor parlamentare.

Ion Ganea, exclus din PSD pentru ca a lasat partidul fara majoritate in conducerea Senatului

Senatorul Ion Ganea a fost exclus din PSD, ca urmare a deciziei adoptate joi de Consiliul Politic National al partidului. Excluderea a avut loc, in conditiile in care Ganea a lipsit de la sedinta Biroul Permanent.

Senatorul PSD Ion Ganea a fost exclus din partid

Ion Ganea, senatorul care nu a asigurat cvorumul sedinteii conducerii Senatului, pentru ca reexaminarea legii care permite Legislativului sa decida data alegerilor parlamentare sa intre in procedura, a fost exclus din PSD. Gabriela Firea a declarat ca desi a ajuns mai tarziu la sedinta social-democratilor, din motive personale, stie de la colegii sai ca Ion Ganea a fost exclus.

Sedinta a Consiliului Politic National al PSD; pe ordinea de zi - propunerea de excludere a senatorului Ion Ganea

Consiliul Politic National al PSD se reuneste joi, la ora 12,00, iar pe ordinea de zi se afla propunerea de excludere a parlamentarului Ion Ganea, scrie Agerpres. Senatorul PSD Radu Oprea a declarat miercuri ca Ion Ganea a fost cumparat de PNL pentru a lipsi de la sedintele Biroului permanent al Senatului, in acest fel nerealizandu-se cvorumul pentru ca proiectul de lege prin care poate fi amanata data alegerilor parlamentare sa fie introdus pe ordinea de zi.

Senatorul PSD Ion Ganea, dat disparut de doua zile, spune ca e in perfuzii. Nici azi nu a fost cvorum in Biroul Permanent din cauza lui

Continua scandalul in jurul senatorului PSD Ion Ganea, cel fara de care social democratii nu pot asigura cvorum in Biroul Permanent al Senatului, pentru a incepe discutiile pe legea alegerilor. Dupa ce luni nu a raspuns telefoanelor colegilor din PSD, marti, Ion Ganea le-a spus acestora ca e bolnav si chiar a ajuns in perfuzii.

Sedinta a Consiliului Politic National al PSD. Este vorba despre excluderea senatorului Ion Ganea

Consiliul Politic National al PSD se reuneste joi, la ora 12. 00, iar pe ordinea de zi se afla propunerea de excludere a parlamentarului Ion Ganea. Lipsa acestuia de la sedinta Biroului permanent al Senatului, a dus la nerealizarea cvorumului necesar pentru dezbaterea proiectului de lege privind amanarea alegerilor parlamentare.

Senatorul care a lasat PSD fara majoritate in conducerea Senatului a fost exclus din partid

Consiliul Politic National al PSD a decis, joi, excluderea parlamentarului Ion Ganea. Decizia conducerii PSD are loc in contextul in care acesta a lipsit de la sedinta Biroului Permanent al Senatului care trebuia sa introduca in dezbatere proiectul de lege care poate amana data alegerilor parlamentare.

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

Marcel Ciolacu, despre fotografia din restaurant: A fost o greseala. Nu am vazut IGPR-ul sa faca conferinta de presa dupa ce premierul a baut si fumat in birou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si-a cerut scuze pentru faptul ca nu a respectat prevederile privind distantarea si masurile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2, cand a fost la restaurant. Presedintele Camerei Deputatilor acuza Politia Romana de dubla masura in ceea ce priveste atitudinea fata de el, prin comparatie cu reactia acestei institutii la aparitia fotografiei facute in biroul premierului Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )