Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta a Consiliului Politic National al PSD. Este vorba despre excluderea senatorului Ion Ganea

Antena3 Antena3,
Sedinta a Consiliului Politic National al PSD. Este vorba despre excluderea senatorului Ion Ganea

Consiliul Politic National al PSD se reuneste joi, la ora 12. 00, iar pe ordinea de zi se afla propunerea de excludere a parlamentarului Ion Ganea. Lipsa acestuia de la sedinta Biroului permanent al Senatului, a dus la nerealizarea cvorumului necesar pentru dezbaterea proiectului de lege privind amanarea alegerilor parlamentare. continuă pe Antena3

Sedinta a Consiliului Politic National al PSD; pe ordinea de zi - propunerea de excludere a senatorului Ion Ganea

Consiliul Politic National al PSD se reuneste joi, la ora 12,00, iar pe ordinea de zi se afla propunerea de excludere a parlamentarului Ion Ganea, scrie Agerpres. Senatorul PSD Radu Oprea a declarat miercuri ca Ion Ganea a fost cumparat de PNL pentru a lipsi de la sedintele Biroului permanent al Senatului, in acest fel nerealizandu-se cvorumul pentru ca proiectul de lege prin care poate fi amanata data alegerilor parlamentare sa fie introdus pe ordinea de zi.

Marcel Ciolacu: Suntem pe primul loc in sondaje, avem 31%! Vom fi la guvernare

Marcel Ciolacu si-a anuntat, joi, colegii ca PSD se afla pe primul loc in sondajele de opinie si ca partidul se va afla la guvernare dupa 6 decembrie. Liderul social-democrat a recunoscut in sedinta Consiliului Politic National ca sunt sanse foarte mici pentru amanarea alegerilor, dar ca PSD are sanse sa castige scrutinul.

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

Relatia nestiuta dintre Lavinia Parva si Andreea Mantea. Este vorba de foarte multi bani la mijloc

Amandoua mamici, amandoua celebre, iubesc produsele de ingrijire, dar si hainele frumoase. Lavinia Parva si Andreea Mantea si-au unit fortele pentru un proiect care le va surade fanilor. Divele vand haine pe Internet si fac reclama impreuna noilor obiecte vestimentare pe care le propun publicului. Lavinia Parva si Andreea Mantea, unite de pasiunea pentru haine.

PSD il exclude pe senatorul care a blocat amanarea alegerilor. PNL si USR sunt dispuse sa omoare democratia pentru alegeri

Liderul senatorilor PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca pe ordinea de a Consiliului Politic National al partidului de joi, ora 12. 00, este excluderea lui ion Ganea din partid, secretar al Biroului permanent al Senatului care a boicotat alaturi de PNL si USR sedintele conducerii forului legislativ pentru a nu putea fi trimis la comisie si apoi in plen proiectul de lege prin care Parlamentul decide data alegerilor si nu Guvernul.

Au fost alesi noii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Galati. Cine sunt acestia

Luni, 26 octombrie, in cadrul unei sedinte extraordinare, au fost alesi cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Galati. Este vorba despre Doina Cucu si Elena Grosu.

PSD este convins ca PNL pregateste majorari de taxe si impozite

Marcel Ciolacu, liderul PSD, ii cere ministrului Finantelor sa prezinte cat mai repede in Parlament .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )