Libnet.ro
UNICEF

05:30

Senatorul care a lasat PSD fara majoritate in conducerea Senatului a fost exclus din partid

Hotnews Hotnews,
 Senatorul care a lasat PSD fara majoritate in conducerea Senatului a fost exclus din partid

Consiliul Politic National al PSD a decis, joi, excluderea parlamentarului Ion Ganea. Decizia conducerii PSD are loc in contextul in care acesta a lipsit de la sedinta Biroului Permanent al Senatului care trebuia sa introduca in dezbatere proiectul de lege care poate amana data alegerilor parlamentare. continuă pe Hotnews

Ion Ganea, exclus din PSD pentru ca a lasat partidul fara majoritate in conducerea Senatului

Senatorul Ion Ganea a fost exclus din PSD, ca urmare a deciziei adoptate joi de Consiliul Politic National al partidului. Excluderea a avut loc, in conditiile in care Ganea a lipsit de la sedinta Biroul Permanent.

Stenograma. Cum a pierdut PSD majoritatea in conducerea Senatului. Disputa intre Cazanciuc si Fenechiu

Robert Cazanciuc, presedintele interimar al SenatuluiBiroul Permanent al Senatului, unde PSD avea singur majoritate 7 din cei 12 membri), nu s-a putut reuni nici luni, nici marti pentru a trimite in plen legea care ar permite amanarea alegerilor parlamentare. Senatorul traseist Ion Ganea a sabotat PSD, partid care l-a transferat de la PMP. Ganea, fost lucrator al Securitatii pe vremea comunismului, a facut jocurile PNL.

Klaus Iohannis, despre momentul in care presedintele PSD a incalcat normele de distantare: Din fericire, in pandemie e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis, a vorbit miercuri seara, despre momentul in care presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a incalcat masurile de restrictie impuse de autoritati in contextul.

Conducerea Senatului nu a avut cvorum pentru aprobarea proiectului privind data alegerilor

Biroul permanent al Senatului nu a avut cvorum pentru a doua zi consecutiv pentru a aproba trimiterea la Comisia juridica, pentru raport, a proiectului de lege care prevede ca Parlamentul stabileste data alegerilor si nu Guvernul, initiativa trimisa la reexaminare de Klaus Iohannis catre Legislativ.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost depistat cu COVID-19. ,,Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost confirmat cu COVID-19. Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )