Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ciolacu: Am tinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democratiei. PSD se va intoarce in 2020 mai puternic

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Am tinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democratiei. PSD se va intoarce in 2020 mai puternic

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, in mesajul de Anul Nou, ca se incheie un an in care PSD a tinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democratiei. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: PSD se va intoarce in 2020 mai puternic, mai determinat si mai hotarat ca niciodata

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, in mesajul de Anul Nou, ca se incheie un an in care PSD a tinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democratiei.

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

Ianis Hagi, pe lista celor mai neinspirate transferuri din Belgia

Ianis Hagi a fost inclus pe lista celor mai neinspirate transferuri. Belgienii considera ca evolutiile lui Hagi sunt dezamagitoare raportate la suma de transfer platita de Genk pentru fostul jucator al celor de la Viitorul Constanta.

Top 10 al celor mai populare productii de pe Netflix in 2019

2019 a fost un an dominat de gigantul Netflix. E compania care a modificat comportamentele de consum. Ti-am pregatit un top al celor mai populare productii lansate pe platforma de.

Costel Pantilimon si Lacina Traore, in topul celor mai inalti fotbalisti din lume

Portarul echipei Nottingham Forest Costel Pantilimon si atacantul ivorian al formatiei CFR Cluj, Lacina Traore, ocupa locurile 6-7 in topul celor mai inalti fotbalisti din lume, potrivit Time Square Chronicles.

Topul celor mai varstnici castigatori ai Premiilor Oscar. Ce regizor faimos apare de doua ori in top

Acordate incepand din 1929 la Hollywood, Premiile Oscar au dat nastere, de-a lungul timpului, la diferite recorduri inedite. Va prezentam in cele ce urmeaza topul celor mai varstnici laureati ai Oscarului, top ocupat exclusiv de regizori.

Donald Trump, la egalitate cu Barack Obama in topul celor mai admirati barbati din Statele Unite. Cine conduce topul feminin

Donald Trump si Barack Obama sunt cei mai admirati doi barbati din lume in randul americanilor, se arataintr-un sondaj efectuat de Gallup. Astfel, cei doi au fost in topul preferintelor a cate 18%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )