Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ciolacu: Vor fi probleme cu constituirea noului Parlament

România Liberă România Liberă,
Ciolacu: Vor fi probleme cu constituirea noului Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca toti membrii grupului minoritatilor. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: Sunt probleme in constituirea Parlamentului. Tot grupul minoritatilor nationale a intrat in izolare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca toti membrii grupului minoritatilor nationale de la Camera Deputatilor au intrat in izolare, dupa ce unul dintre ei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Asta e .

Ciolacu: Sunt anumite probleme cu constituirea Parlamentului Tot grupul minoritatilor a intrat in izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca toti membrii grupului minoritatilor nationale de la Camera Deputatilor au intrat in izolare dupa ce unul dintre acestia a fost depistat cu COVID-19, punctand ca acest lucru reprezinta o problema in constituirea noului Parlament, relateaza Agerpres.

Reforma in PSD. Ciolacu anunta ca liderii din partid nu vor ocupa functii de conducere in Parlament: E timpul ca partidul sa promoveze tineri

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi seara intr-o conferinta de presa ca social-democratii au hotarat ca liderii formatiunii, respectiv presedintii de organizatii, sa nu ocupe functii de conducere in noul Parlament. E timpul ca partidul sa promoveze oameni tineri, profesionisti, a explicat Ciolacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )