Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ciolos, raport in fata Parlamentului despre starea economiei: Romania a inregistrat in acest an o crestere economica sustenabila. Nu intentionam sa crestem nici taxele, nici impozitele (VIDEO)

B1 B1,
Ciolos, raport in fata Parlamentului despre starea economiei: Romania a inregistrat in acest an o crestere economica sustenabila. Nu intentionam sa crestem nici taxele, nici impozitele (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a prezentat in fata plenului reunit al Parlamentului situatia economica a Romaniei, cu aproximativ trei luni inainte de terminarea mandatului sau. Ciolos a dat asigurar. continuă pe B1

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni in Parlament starea economiei

Premierul Dacian Ciolos prezinta, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, situatia economica a Romaniei, invitatia fiind facuta de grupul parlamentar PSD, care i-a cerut primului-ministru ca arate care este situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare.

Avocatul lui Michael Schumacher rupe tacerea. Adevarul crunt despre starea sa de sanatate

Avocatul lui Michael Schumacher a fost nevoit sa vorbeasca despre starea acestuia de sanatate si sa depuna documentatie care sa-i sustina declaratiile. Nu poate merge, a recunoscut avocatul.

Cum s-a stabilit ora la care sa vorbeasca Ciolos in Parlament. Stim ca bioritmul colegilor nostri, desi programul incepe de la 14.00, ii indeamna sa vina pe la 15.00

Ora la care premierul Dacian Ciolos va vorbi luni in Parlament despre starea economiei a fost stabilita in functie de lenea senatorilor si deputatilor.

Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Dacian Ciolos va participa la Ora Premierului in Parlament la ora 14:30, potrivit programului anuntat de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )