Libnet.ro
UNICEF

11:30

Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria. Care este motivul

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia. continuă pe România Liberă

Ungaria sanctioneaza 400 de oameni, printre care si jurnalisti. Care este motivul

Ungaria a sanctionat 400 de personalitati, dintre care mai multi jurnalisti occidentali si 90 de persoane juridice pe care le considera implicate in anexarea Crimeii de catre Rusia si in conflictul din estul prorus al tarii.

Ministerul de Interne face angajari. Vezi care este motivul

Guvernul a aprobat suplimentarea schemei de personal la Ministerul Afacerilor Interne MAI) cu maximum 6. 400 de posturi in perspectiva unor eventuale evolutii care vor solicita efective sporite ale MAI, a anuntat.

Circa 200 de imigranti, arestati in Ungaria dupa ce au patruns din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI, potrivit Mediafax. Cei aproximativ 200 de.

Criza refugiatilor.Circa 200 de imigranti au fost arestati in Ungaria dupa ce au intrat in tara din Croatia

Aproximativ 200 de imigranti extracomunitari au fost arestati, joi, de politia ungara, dupa ce au patruns pe teritoriul Ungariei venind din Croatia, relateaza MTI.

Rusia vrea sa penalizeze compania Google. Care este motivul

Agentia rusa in domeniul concurentei a stabilit ca Google abuzeaza de pozitia detinuta pe piata. in acest context, compania americana risca sa fie penalizata intr-un proces lansat de operatorul concurent rus Yandex.

Prezentatoarea Ligia Munteanu a demisionat de la TVR. Care este motivul

Ligia Munteanu, prezentatoare la jurnalul stirilor de seara de la TVR, a demisionat dupa ce a fost mutata la jurnalul de dimineata.

Tony Abbott va demisiona din functia de premier al Australiei. Care este motivul

Australia va avea un nou prim-ministru, dupa ce Tony Abbott a pierdut functia de lider al Partidului Liberal in fata colegului Malcolm Turnbull.

Care este pozitia lui Viktor Orban vizavi de cotele de imigranti

Cotele obligatorii pentru distribuirea refugiatilor ar fi impotriva intereselor fundamentale al tuturor statelor membre, dar daca UE transforma aceasta propunere in lege, Ungaria trebuie sa o accepte, a declarat premierul Viktor Orban.

Femeia din Roman care este acuzata ca si-a ucis sotul si apoi l-a transat a fost arestata: Fosta profesoara urmeaza sa fie testata psihologic

Fosta profesoara din Roman care si-a omorat sotul, apoi l-a transat si l-a carat pana in Targu Frumos in trei saci de plastic, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, iar joi vor fi finalizate.

Sfanta Sofia si cele trei fiice ale sale. Care este semnificatia numelui

In fiecare an, la data de 17 septembrie, Biserica Ortodoxa savarseste pomenirea Sfintei Sofia si a celor trei fiice ale sale: mucenitele Pistis, Elpis si Agapis, care au suferit moarte martirica in timpul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )