Libnet.ro
UNICEF

16:30

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui: ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri

Adevărul Adevărul,
Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui: ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara cu greu pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii. Vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

DN 4 Oltenita-Bucuresti a fost redeschis. Opt drumuri raman inchise de viscol, nu se circula nici pe Autostrada Soarelui

Autoritatile au decis marti seara inchiderea tuturor drumurilor din judet, la fel cum s-a intamplat si la viscolul precedent. Miercuri dimineata insa, politistii au anuntat ca DN 4 Oltenita Bucuresti a fost redeschis circulatiei. Autostrada Soarelui ramane in continuare inchisa din cauza vremii nefavorabile, judetul Calarasi fiind pana la ora 15. 00 sub avertizare de cos portocaliu de viscol.

Autostrada Soarelui a fost deszapezita. Se circula fara restrictii pana la Constanta

La o zi de cand s-a oprit ninsoarea in judetul Calarasi se circula fara restrictii pe Autostrada Soarelui. Drumul care face legatura intre Bucuresti si Constanta a fost redat traficului.

Autostrada Soarelui, deschisa circulatiei. Politistii recomanda sa se circule doar daca sunt urgente

Autostrada Soarelui si A4, centura ocolitoare a Constantei, au fost redeschise in aceasta dimineata. Politistii recomanda soferilor sa plece la drum doar daca au urgente.

Autostrada Soarelui s-a redeschis. Se circula pe tronsonul Fetesti-Cernavoda

Toate drumurile din judetul Calarasi au fost deschise circulatiei, insa, in continuare Autostrada Soarelui care face legatura intre Bucuresti si Constanta ramane inchisa. Meteorologii anunta in urmatoarele ore vant puternic si polei in majoritatea regiunilor.

Circulatie ingreunata de ceata pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat din cauza cetii, intre kilometrii 15 si 45 vizibilitatea fiind redusa - pe alocuri - sub 100 de metri, anunta Centrul Infotrafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )