Libnet.ro
UNICEF

15:00

Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese cu fratii Micula

Adevărul Adevărul,
Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese cu fratii Micula

Florin Citu, premier desemnat si ministru interimar al Finantelor, a declarat ca Romania a castigat cel de-al doilea proces cu fratii Micula, in timp ce pe primul l-au pierdut Dragnea, Ciolacu si PSD. continuă pe Adevărul

Florin Citu, dupa ce Romania a castigat procesul international cu fratii Micula: Am salvat 2.4 miliarde de euro in timp ce gasca Dragnea-Ciolacu-PSD au pierdut 900 milioane de lei

Florin Citu, premier desemnat si ministru in exercitiu al Finantelor Publice, sustine ca Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese internationale cu fratii Micula, in timp ce.

Florin Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula

Florin Citu, desemnat premier, a afirmat ca Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula, in timp ce PNL a demonstrat ca se poate si a castigat cel de-al doilea proces.

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )